Lūgšanas baznīcā, iepirkšanās un muzeju apmeklējumi! Muceniece Spānijā atpūšas no tiesvedībasPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 12. oktobris 12:00
  • TV3
  • 12

Lūgšanas baznīcā, iepirkšanās un muzeju apmeklējumi! Muceniece Spānijā atpūšas no tiesvedības

Agata Muceniece meklē mieru Spānijā

Latviešu šovbiznesā pazīstamā aktrise Agata Muceniece izdevusies atpūtas braucienā uz saulaino Spāniju, cenšoties atrast mieru un aizmirst par satraucošajām tiesvedībām ar bijušo vīru Pāvelu Prilučniju. Šī ceļojuma mērķis ir ne tikai atpūta, bet arī iespēja veltīt vairāk laika sev un pārdomāt aktuālos dzīves jautājumus.

Tiesvedības prāva par dēlu Timofeju

Pāvels Prilučnijs pašlaik tiesas ceļā cenšas panākt, lai viņa un Agatas dēls Timofejs pārvāktos dzīvot pie viņa un jaunās ģimenes. Šī situācija ir radījusi lielu stresu un emocionālu spriedzi Abatā Muceniecei, kas mudinājusi viņu meklēt atvieglojumu ārzemēs.

Atpūtas plāni: baznīca, iepirkšanās un muzeji

Spānijā Agata plāno apmeklēt vietējās baznīcas, kur lūdz mieru un skaidrību. Viņas ceļojuma programma iekļauj arī iepirkšanās, lai izbaudītu Spānijas kultūras un stila daudzveidību, kā arī muzeju apmeklējumus, kas sniedz iespēju iepazīties ar bagāto mākslas mantojumu.

Atpūtas nozīme grūtajā laikā

Šis ceļojums ir svarīgs solis Muceniecei, lai atjaunotu emocionālo līdzsvaru un iegūtu jaunu perspektīvu pret dzīvi un nākotni. Arī dažādās aktivitātes, kas saistītas ar kultūru un garīgumu, palīdz viņai aizmirst par tiesvedības stresu un koncentrēties uz savām vēlmēm un vajadzībām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas