LVRTC pauž gatavību finansiāli iesaistīties «Tet» kapitāldaļu izpirkšanā
Ekonomika
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 13:20
  • LSM
  • 5

LVRTC pauž gatavību finansiāli iesaistīties «Tet» kapitāldaļu izpirkšanā

LVRTC gatavība iesaistīties

VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC) ir paziņojis par savu gatavību finansiāli piedalīties Zviedrijas uzņēmumam "Telia" piederošā tehnoloģiju uzņēmuma SIA "Tet" kapitāldaļu izpirkšanā. Šī informācija izskanējusi trešdien notikušajā aģentūras LETA rīkotajā diskusijā, kas veltīta izmaiņām interneta sakaru tirgū un to ietekmei uz "Tet" īpašumu.

Diskusijas punkts par tirgus izmaiņām

Diskusijas laikā LVRTC valdes priekšsēdētājs Ģirts Ozols uzsvēra, ka šāda iesaistīšanās var radīt jaunas iespējas un stabilitāti tirgū, kas joprojām ir pakļauts straujām izmaiņām. "Mūsu mērķis ir nodrošināt to, lai sakaru infrastruktūra un pakalpojumi Latvijā tiktu saglabāti kvalitatīvi un pieejami visiem iedzīvotājiem," sacīja Ozols.

Izmaiņu ietekme uz tirgu

Otrajā diskusijas daļā sanāksmes dalībnieki izskatīja, kādas sekas potenciālās izmaiņas "Tet" īpašnieku struktūrā varētu radīt interneta sakaru tirgum Latvijā. Eksperti norādīja, ka šādas izmaiņas varētu ietekmēt ne tikai uzņēmuma darbības modeļus, bet arī konkurenci un pakalpojumu kvalitāti.

Noslēguma domas un nākotnes perspektīvas

Noslēdzot diskusiju, Ģirts Ozols akcentēja LVRTC vēlmi sekot līdzi tirgus attīstībai un aktīvi piedalīties tajā. "Esam gatavi risināt konkrētas situācijas un pielāgoties tirgus izaicinājumiem, lai nodrošinātu labākus pakalpojumus mūsu iedzīvotājiem," piebilda viņš. Šī diskusija liecina par aktīvu Latvijas valsts sektora iesaisti stratēģiski svarīgās nozarēs, kā arī par apņemšanos turpināt uzlabot interneta pakalpojumu pieejamību un kvalitāti visā valstī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas