Mahāčs aptur Alkarasu, pusfinālu sasniedz arī SinnersTeniss
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Mahāčs aptur Alkarasu, pusfinālu sasniedz arī Sinners

Šanhajā turpinās "ATP Masters 1000" turnīrs

Ķīnas lielākajā pilsētā Šanhajā turpinās prestižais “ATP Masters 1000” tenisa turnīrs, kas pulcē izcilākos tenisistus no visas pasaules. Cietā seguma kortos šie sportisti izcīna vērtīgus punktus gan turnīra kopvērtējumā, gan sezonas rangā.

Mahāčs iznīcina Alkarasu cerības

Šodien turnīra laikā notika dramatiska cīņa, kurā spāņu tenisists Karloss Alkarass, kurš šosezon izrādījis izcilu sniegumu, piedzīvoja zaudējumu. Krievu spēlētājs Andrejs Mahāčs spēja apliecināt savu klātbūtni un aizturēja Alkarasu, tādējādi izsistot viņu no turnīra. Šis zaudējums liecina par katra mača neprognozējamību, kā arī norāda uz Mahāča augošo formu.

Sinners sasniedz pusfinālu

Savukārt itāļu tenisists Janniks Sinners vakar veiksmīgi turpināja savu ceļu turnīrā, izcīnīdams uzvaru savā mačā un iekļūstot pusfinālā. Sinners ir pierādījis, ka ir viens no jauniem talantiem, kas ir gatavs sacensties ar pasaules labākajiem. Ar savu izturību un spēka tehniku viņš radījis lielas cerības uz uzvaru šajā turnīrā.

Turnīra nākamās kārtas gaidas

Pusfināli, kas paredzēti tuvākajās dienās, solās būt aizraujoši, un līdzjutēji cer uz lielām cīņām. Mahāča un Sinnera neapšaubāmi izcili sniegumi radījusi lielu interesi par to, kāds būs nākamais solis viņu karjerās un vai kāds no viņiem spēs gūt panākumu prestižajā turnīrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas