Makrons grib, lai Emīlija paliek ParīzēZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Makrons grib, lai Emīlija paliek Parīzē

Makrona vēlēšanās

Franču prezidents Emmanuels Makrons ir izteicis vēlmi, lai populārā franču mūziķe Emīlija paliktu Parīzē. Šī vēlēšanās ne tikai liecina par prezidenta atbalstu kultūras jomā, bet arī par centieniem veicināt tūrismu galvaspilsētā.

Tūrisma nozīme

Kultūras notikumi un mākslinieki ir būtiski smalkajai Parīzes identitātei, un Makrons uzsver, ka Emīlijas klātbūtne pilsētā piesaistīs tūristus no visas pasaules. Šī iniciatīva ir daļa no plašāka plāna, kā stimulēt tūrisma nozari, kas pēdējos gados cietusi no Covid-19 pandēmijas sekām.

Kultūras atbalsts

Makrona izteikumi liecina, ka viņš saprot kultūras un mākslas nozīmi valsts ekonomiskajā izaugsmē. Emīlijas palikšana Parīzē varētu radīt jaunas iespējas ne tikai māksliniecei, bet arī citiem radošajiem profesiju pārstāvjiem, kuri sniedz ieguldījumu pilsētas kultūras ainavā.

Ateicība no Emīlijas

Kamēr Makrona aicinājums varētu izklausīties kā solījums uzlabot Parīzes tēlu, Emīlija vēl nav sniegusi skaidru atbildi attiecībā uz savu nākotni. Tomēr viņa izteikusi pateicību par prezidenta atbalstu un norādījusi, ka viņai ir dziļa saikne ar Parīzi, kas iedvesmo viņas radošumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas