"Maxima Latvija" saņem prestižo “J.S. Hamilton” kvalitātes sertifikātuLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 16:40
  • NRA
  • 5

"Maxima Latvija" saņem prestižo “J.S. Hamilton” kvalitātes sertifikātu

Maxima Latvija sasniegums

"Maxima Latvija" ir izcēlusies Latvijas mazumtirdzniecības tirgū, kļūstot par pirmo uzņēmumu, kas saņēmis prestižo “J.S. Hamilton” kvalitātes sertifikātu. Šis sertifikāts ir starptautiski atzīts un sniedz nozīmīgu apliecinājumu par uzņēmuma apņemšanos nodrošināt augstākos kvalitātes standartus.

Well Done produktu kvalitāte

Sertifikāts attiecas uz “Maxima” privātā zīmola produktiem, īpaši "Well Done". Šie produkti tagad ir oficiāli atzīti, ka atbilst Eiropas Savienības pārtikas drošības un kvalitātes standartiem, kas ir būtisks solis uzņēmuma attīstībā un patērētāju uzticības veidošanā.

Nozīme patērētājiem

Šī jaunā sertifikācija ne tikai nodrošina garantiju, ka “Well Done” produkti ir augstas kvalitātes, bet arī dod patērētājiem papildu drošību, izvēloties šos produktus. “Maxima” ir apņēmusies turpināt strādāt pie kvalitātes uzlabošanas un produktu atbilstības visiem pieprasītajiem standartiem.

Uzņēmuma nākotne

Saņemot "J.S. Hamilton" kvalitātes sertifikātu, "Maxima Latvija" nostiprina savu pozīciju tirgū un stimulē citus mazumtirdzniecības uzņēmumus pievērst lielāku uzmanību produktu kvalitātei un drošībai. Uzņēmums plāno turpināt investēt savā produktu klāstā, lai nodrošinātu klientiem vislabāko pieredzi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas