Mūžībā devies Latvijas basketbola spēļu komisārs un ilggadējais spēļu tiesnesisSports
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 20:12
  • NRA
  • 7

Mūžībā devies Latvijas basketbola spēļu komisārs un ilggadējais spēļu tiesnesis

Latvijas basketbols zaudējis ievērojamu personību

Latvijas basketbola sabiedrība ir smagi cietusi, zaudējot ilggadēju tiesnesi un spēļu komisāru Pēteri Poudžiunu, kurš devies mūžībā 2024. gada 24. oktobrī. Saskaņā ar Latvijas basketbola savienības sniegto informāciju, Pēteris Poudžiuns nodzīvojis 66 gadus, atstājot dziļu iespaidu uz Latvijas basketbola attīstību un popularizēšanu.

Pētera Poudžiuna ieguldījums Latvijas basketbolā

Pēteris Poudžiuns bija ne tikai spēļu tiesnesis, bet arī aktīvs sabiedrības loceklis un basketbola entuziasts, kurš strādāja, lai attīstītu un popularizētu šo sporta veidu visā valstī. Viņa ceļš basketbola pasaulē aizsākās daudzus gadus atpakaļ, un viņš bija piesaistīts neskaitāmām sacensībām un turnīriem kā tiesnesis. Viņa profesionalitāte un godīgums ieguva lielu cieņu gan no spēlētājiem, gan citiem tiesnešiem.

Atmiņas par Pēteri Poudžiunu

Daudzi Latvijas basketbola spēlētāji un citi sporta entuziasti pauž sēras un atmiņas par Poudžiunu, atzīmējot viņa nenovērtējamo ieguldījumu sportā. "Viņš vienmēr bija gatavs palīdzēt un sniegt padomu jauniem tiesnešiem," atceras viens no bijušajiem spēlētājiem. "Viņa klātbūtne un entuziasms bija iedvesmojoši."

Noslēguma vārds

Pētera Poudžiuna mūžībā aiziešana ir liela zaudējuma zīme visai Latvijas basketbola sabiedrībai. Viņa ieguldījums un mīlestība pret basketbolu paliks neaizmirstami. Latvijas basketbola savienība izsaka dziļas līdzjūtības viņa ģimenei un tuviniekiem šajā grūtajā laikā. Mēs nekad neaizmirsīsim Pēteri Poudžiunu, kura dzīve bija veltīta basketbolam un tā izaugsmei Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas