Nāk klajā piedzīvojumu filma “BUM!”, kas aicina novērtēt draudzības spēkuKultūra
Foto un virsraksts: NRA
  • aizvakar 14:03
  • NRA
  • 8

Nāk klajā piedzīvojumu filma “BUM!”, kas aicina novērtēt draudzības spēku

Jauna piedzīvojumu filma “BUM!” Latvijas kinoteātros

Nākamais mēnesis solās būt īpašs bērnu kinomīļiem, jo 3. novembrī Latvijas kinoteātros ienāk jauna piedzīvojumu filma “BUM!”. Šī filma ir radīta ar mīlestību un radošumu pašmāju režisoru Martas Seleckas un Andras Dorša paspārnē, kas iepriekš ir pazīstami ar populārajiem bērnu seriāliem “Tutas lietas” un “Emī un Rū”.

“BUM!” - draudzības spēka svinēšana

Filmas centrā ir draudzības tēma, kas ir tik nozīmīga ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. “BUM!” aicina skatītājus atklāt, cik svarīgi ir novērtēt draugus un kopā piedzīvot neaizmirstamus mirkļus. Režisores izpratne par bērnu pasauli un attiecību dinamiku ir papildināta ar pozitīvu energiju un jautrību, kas filmai piešķir īpašu šarmu.

Radīšanas process un komanda

Marta Selecka un Andra Doršs ir zināmas ne tikai ar saviem darbiem bērnu jomā, bet arī ar spēju radīt saturu, kas piesaista visdažādākās auditorijas. Viņu radošais process ir balstīts uz ciešām sadarbības attiecībām ar talantīgiem scenāristiem, māksliniekiem un producentiem, kas padara “BUM!” par unikālu un kvalitatīvu kinodarbu.

Aicinājums doties uz kinoteātri

Piedzīvojumu filma “BUM!” ir lieliska iespēja ģimenēm un draugiem pavadīt laiku kopā un izbaudīt aizraujošas un sirsnīgas stāstus, kas rosina domāt par draudzības nozīmi. Ar šo filmu Marta Selecka un Andra Doršs atgādina, ka draugi ir ieguvums, kurus vajag novērtēt un aizsargāt. Nepalaidiet garām šo iespēju - apmeklējiet kinoteātri un izbaudiet “BUM!”, kas sola dāvāt neaizmirstamus brīžus un daudz smieklu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas