Naktī uz svētdienu "Bite" īstenos vērienīgus modernizēšanas darbus; iespējami sistēmas traucējumiTehnoloģijas
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 12. oktobris 09:29
  • TV3
  • 8

Naktī uz svētdienu "Bite" īstenos vērienīgus modernizēšanas darbus; iespējami sistēmas traucējumi

Modernizācijas darbi Bites klientu apkalpošanā

Naktī uz svētdienu, 2023. gada 13. oktobrī, "Bite Latvija" uzsāks vērienīgus modernizēšanas darbus, kas veltīti uzņēmuma klientu apkalpošanas sistēmai. Šie darbi ilgs no sestdienas, 12. oktobra, plkst. 20.00 līdz svētdienai, 13. oktobrim, plkst. 10.00. Uzņēmums paziņo, ka šis projekts ir būtiskākais, ko tas ir īstenojis savu gandrīz 20 gadu pastāvēšanas laikā.

Investīcijas un mērķi

"Bite Latvija" investēs vairāk nekā divus miljonus eiro, lai modernizētu savu klientu apkalpošanas sistēmu. Šīs investīcijas mērķis ir uzlabot pakalpojumu kvalitāti un piedāvāt klientiem ātrāku un efektīvāku apkalpošanu. Uzņēmums cer, ka ar modernizācijas palīdzību tiks panākta ne tikai lielāka efektivitāte, bet arī labāka klientu pieredze.

Iespējamie sistēmas traucējumi

Diemžēl šie modernizācijas darbi var radīt īslaicīgus traucējumus sistēmā. Klienti var saskarties ar ierobežotu piekļuvi pakalpojumiem vai palēninātu atbildes laiku attiecībā uz esošajiem pakalpojumiem. "Bite Latvija" aicina savus klientus būt saprotošiem un, ja iespējams, plānot darbus un saziņu ar uzņēmumu laikā, kad sistēma tiks modernizēta.

Bites nākotne pēc modernizācijas

Pabeidzot modernizāciju, "Bite Latvija" plāno piedāvāt uzlabotus pakalpojumus ar mūsdienīgu tehnoloģiju atbalstu. Uzņēmums ir apņēmies turpināt attīstību un pielāgoties dažādām tirgus vajadzībām, lai nodrošinātu saviem klientiem vislabākos iespējamos risinājumus un pakalpojumus nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas