Naktī uz trešdienu Latvijā gaidāma salnaSabiedrība
Foto un virsraksts: VS
  • 2024. gada 15. oktobris 18:34
  • VS
  • 4

Naktī uz trešdienu Latvijā gaidāma salna

Naktī gaidāma salna visā Latvijā

Naktī uz trešdienu Latvijā gaisa temperatūra noslīdēs zem nulles atzīmes, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs. Tiek prognozēts, ka vietām gaiss atdzisīs līdz -2 grādiem, kas var radīt nepatīkamus pārsteigumus tiem, kas nav gatavojušies aukstākam laikam.

Laika apstākļi naktī

Nakts sākumā vairāku reģionu teritorijā vēl būs mākoņi, kas atnesīs īslaicīgu lietu. Taču vēlāk naktī debesis skaidrosies, un atsevišķos rajonos iespējama miglas veidošanās. Tāpēc, dodoties ārā, jābūt uzmanīgiem uz ceļiem, jo redzamība var pasliktināties.

Vējš un temperatūra

Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļrietumu un rietumu vējš. Siltāk būs piekrastes rajonos, kur gaisa temperatūra pazemināsies līdz +4…+8 grādiem, savukārt iekšzemē – līdz -2…+3 grādiem. Rīgā naktī gaidāms daļēji mākoņains laiks bez nokrišņiem, ar gaisa temperatūru +5…+7 grādiem.

Trešdienas prognoze

Trešdien dienā Latvijā sagaidāms saulains un sauss laiks. Pūšot lēnam vējam, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +9…+12 grādiem, kas radīs patīkamu un siltu atmosfēru. Ņemot vērā prognozēto laiku, iedzīvotāji ir aicināti izmantot iespēju doties ārpus telpām un izbaudīt rudens sauli.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas