NBS komandieris izteicies par "Militarizētās tēlniecības kompozīcijas" izmaksām; dienesta izmeklēšana turpināsLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 11:00
  • NRA
  • 3

NBS komandieris izteicies par "Militarizētās tēlniecības kompozīcijas" izmaksām; dienesta izmeklēšana turpinās

NBS komandiera izteikumi par finansējuma izmantošanu

Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš izteicies par "Militarizētās tēlniecības kompozīcijas" izmaksām, kuras pie Ādažus bāzes vērtējamas kā finansējuma nelietderīga izmantošana. Kalniņš uzsvēra, ka ir svarīgi nodrošināt skaidrību un caurredzamību, it īpaši, kad runa ir par valsts finansējuma izlietojumu.

Dienesta izmeklēšana turpinās

NBS komandieris informēja, ka par šo projektu tika uzsākta dienesta izmeklēšana, kas joprojām ir aktīva. Tas ir solis, lai noskaidrotu, kādi faktori noveda pie šādām izmaksām un vai ir bijušas kādas nelikumības projektu izpildē. Izmeklēšana tiek veikta ar mērķi uzlabot nākotnes procesu un novērst līdzīgas situācijas.

Sabiedrības reakcija un nākotnes soļi

Sabiedrībā jau izskanējušas bažas par to, kā šādas finanšu nepilnības var ietekmēt NBS reputāciju un uzticību. NBS solījusi veikt visus nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka turpmākie projekti būs ekonomiski pamatoti un atklāti. Kalniņš norādīja, ka ir svarīgi ne tikai atrisināt šā gadījuma jautājumus, bet arī mācīties no šīs situācijas, lai stiprinātu NBS pārvaldību un efektivitāti.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas