Valsts policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo Mihailu GorovojuRīgā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 13:14
  • NRA
  • 2

Valsts policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo Mihailu Gorovoju

Valsts policija meklē Mihailu Gorovoju

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde ir sākusi meklēšanas operāciju saistībā ar bezvēsts prombūtnē esošo Mihailu Gorovoju, kurš dzimis 1985. gadā. Policija lūdz sabiedrības palīdzību, lai atrastu šo individuālo, kurš 19. oktobrī izgāja no savas dzīves vietas Rīgā, Tilta ielā 24, un kopš tā laika nav atgriezies.

Policijas izsaukums sabiedrībai

Policijas amatpersonas lūdz ikvienam, kuram varētu būt kāda informācija par Mihaila atrašanās vietu vai viņa pēdējām darbībām, sazināties ar policiju. Jebkāda informācija var būt noderīga, lai palīdzētu atrast pazudušo vīrieti.

Mihaila Gorovoja apraksts

Mihails Gorovajs ir vidējas miesasbūves un apmēram 1,80 metrus garš. Viņam ir tumši mati, un viņš varētu būt ģērbies tumšās drēbēs. Policija cer, ka atpazīstamība var palīdzēt sabiedrībā veidot kontaktus un atklāt viņa atrašanās vietu.

Pārliecība par drošību

Policija uzsver, cik svarīgi ir nodrošināt cilvēku drošību un kā šādās situācijās nekavējoties rīkoties. Sabiedrība tiek aicināta būt modrai un ziņot par jebkādām aizdomīgām aktivitātēm vai personām, kas varētu būt saistītas ar Mihaila pazušanu.

Kontakti un tālākās darbības

Ikviens, kuram ir informācija par Mihailu Gorovoju, var zvanīt Valsts policijai, izmantojot norādītos kontaktus. Policija turpina aktīvi strādāt pie šī gadījuma izmeklēšanas un cer uz sabiedrības atbalstu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas