Neapoliešiem pamatīga vilšanās Veronā, "Roma" neuzvar Sardīnijā

Fiasko Veronā: "Napoli" zaudē ar 0:3

Itālijas A sērijas sezonas ievadā pamatīgu vilšanos cieta Neapoles futbola klubs "Napoli", kad ar 0:3 izbraukumā piekāpās Veronas "Hellas". Treneris Antonio Kontes vadītā komanda nespēja atrast pretargumentus pret sacensības mājiniekiem, kas pārliecinoši demonstrēja labāku sniegumu laukumā.

Jāuzlabo sniegums

Šī nespēja gūt punktus pirmajā sezonas spēlē rada bažas gan kluba vadībai, gan līdzjutējiem. "Napoli" iepriekšējā sezonā demonstrēja labākos rezultātus, taču šobrīd izskatās, ka komanda nav spējīga turpināt šo uzvaru virkni. Kontes risinājumi un taktiskā pieeja būs jāizvērtē nākamajās spēlēs, jo pretinieki vairs netiks novērtēti par zemu.

"Roma" neizdodas Sardīnijā

Savukārt Romā, "AS Roma" nespēja gūt uzvaru izbraukumā pret "Cagliari". Maču noslēdzoties bez vārtu guvumiem, "Roma" uzsver nepieciešamību uzlabot savas uzbrūkošās spēles aspektus. Šis neizšķirts rezultāts liecina, ka arī romiešiem ir jāstrādā pie savām kombinācijām un efektivitātes pret vājākajiem pretiniekiem.

Secinājumi un nākotnes izaicinājumi

Pirmais spēļu aplis Itālijas A sērijā ir radījis vairākus neapmierinātības punktus gan Neapoles, gan Romā. Klubu atbalstītāji gaida ātras izmaiņas un uzlabojumus sniegumā, lai izvairītos no vēlākām neskaidrībām sezonā. Itālijas futbola sezona ir garša un izaicinājumiem bagāta, taču šajā brīdī gan "Napoli", gan "Roma" apzinās, ka ir jāstrādā smagi, lai atgrieztos uz uzvarētāju ceļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas