• 2024. gada 16. augusts 11:25
  • TV3
  • 8

"Nevēlos vēlreiz piedzīvot to, kas jau ir bijis." Igauņu ragana Merilina Kerro parāda, kā izskatījusies bērnībā

Merilina Kerro atklāj bērnības atmiņas

Igauņu ragana Merilina Kerro, kura ir pazīstama kā šova "Ekstrasensu cīņas" vairāku sezonu fināliste, nesen dalījās ar atkārtojumu, kurā atklāja, kā izskatījusies bērnībā. Šī atklāšanās ir ne tikai emocionāla, bet arī liecina par viņas ceļu uz pašrealizāciju un jauniem izaicinājumiem.

Pāreja no Maskavas uz Tallinu

Pēc vairāk nekā piecu gadu dzīvošanas Maskavā, Kerro ir atgriezusies Tallinā, kur tagad vada savu maģijas veikaliņu. Šajā veikaliņā viņa piedāvā amuletus un veic tarro kāršu seansus, palīdzot cilvēkiem rast atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Viņas pakalpojumi ir pieprasīti ne tikai Igaunijā, bet arī starptautiskā mērogā, jo Kerro piesaista klientus no visas pasaules.

Vēlme izvairīties no pagātnes sāpēm

" nevēlos vēlreiz piedzīvot to, kas jau ir bijis," atzina Kerro, izsakot savas izjūtas par pagātnes pieredzi. Šī frāze atgādina par mūsu visiem kopīgajām emocijām – bailēm no atkārtošanās un nepieciešamību virzīties uz priekšu, mācoties no iepriekšējām kļūdām.

Atbalsts no faniem

Kerro joprojām ir viena no populārākajām šova dalībniecēm, un viņas faniem ir būtisks atbalsts viņas karjeras turpināšanai. Šīs attālinātās konsultācijas ļauj cilvēkiem sajust viņas unikālo maģiju un saņemt individuālas atbildes uz viņu mīļākajām jautājumiem.

Noslēpumu pasaules vilinājums

Merilina Kerro ir pierādījusi, ka noslēpumi un maģija ir neizsmeļams temats, ar kuru cilvēki ir vienmēr interesējušies. Viņas bērnības atmiņas un daudzie dzīves posmi, kurus viņa ir izgājusi, turpina iedvesmot un piesaistīt cilvēkus, kuri meklē savas dzīves jēgu un struktūru.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas