• 2024. gada 23. augusts 18:56
  • TV3
  • 10

Noriss un Rasels ātrākie Nīderlandes "Grand Prix" pirmajos treniņos

Pirmajās treniņsessionās dominē Noriss un Rasels

Piektdien, 25. augustā, Zandvortā norisinājās pirmās divas treniņbraucienu sesijas 2023. gada Pirmās formulas (F1) Nīderlandes "Grand Prix". Šajās sesijās izteikta dominējošā pozīcija piederēja Lando Norisam no McLaren un Džordžam Raselam no Mercedes, kuri parādīja izcilu ātrumu un sagatavotību priekšvēlēšanu sacensībām.

Treniņu rezultāti un laiki

Pirmajā treniņsessionā Noriss izcīnīja ātrāko laiku ar 1:12.345, kam sekoja Rasels, kurš palika tikai dažas desmitdaļas aiz viņa ar savu laiku 1:12.467. Abas komandas demonstrēja stabilu sniegumu un pārliecinošu mašīnu iestatījumu pielāgošanu Zandvorta specifiskajām prasībām.

Komandu stratēģijas un sagatavošanās

Noriss un Rasels ne tikai sacentās par ātrākajiem laikiem, bet arī izmantoja treniņus, lai testētu savu komandu stratēģijas un riepu izvēli. McLaren un Mercedes komandām ir svarīgi optimizēt pirmo kārtu un veikt nepieciešamās izmaiņas, ņemot vērā Zandvorta iekārtu un sacensību laikapstākļus.

Nākotnes sacensību gaidas

Visi skatītāji un fani tagad ar lielu interesi gaida sestdienas kvalifikāciju un svētdienas sacensībām. Noriss un Rasels ir apņēmušies saglabāt savu formu un centīsies uzlabot savus rezultātus Nīderlandes "Grand Prix", kas jau tradicionāli ir kļuvis par emocionālu un aizraujošu notikumu F1 kalendārā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas