Notiks "Openkart" kartinga Attīstības līgas posms "Goodbye Summer Cup"

Jaunā mācību gada sākums ar kartingu

Trešdien, 4. septembrī, "Openkart" kartinga Attīstības līga uzsāks jauno mācību gadu ar sezonas ceturto posmu. Sacensības notiks "Kartings.lv" hallē, kas atrodas Jaunajā Teikā. Šī posma nosaukums ir "Goodbye Summer Cup", kas simbolizē vasaras noslēgumu un jauno sezonu uzsākšanu.

Sacensību formāts un dalībnieki

"Goodbye Summer Cup" solās būt aizraujošs pasākums, kurā piedalīsies gan jaunie kartinga entuziasti, gan pieredzējuši braucēji. Sacensību formāts paredz vairākas braucienu kārtas, kas ļaus dalībniekiem sacensties savā starpā un parādīt savas prasmes uz trases. Organizatori aicina visus interesentus piedalīties un atbalstīt sacensību dalībniekus.

Jaunumi un sagatavošanās sacensībām

Tiek plānotas jaunas aktivitātes un pārsteigumi, kas ļaus dalībniekiem izjust patiesu sacensību garu. "Openkart" komanda uzsver, ka īpaši svarīgi ir ne tikai izcīnīt uzvaras, bet arī attīstīt kartinga kustību Latvijā. Sacensību laikā tiks nodrošinātas iespējas, kā iepazīties ar kartinga pasauli, sniedzot padomus un ieteikumus jauniem braucējiem.

Aicinājums apmeklētājiem

Aicinām visus kartinga mīļotājus apmeklēt "Goodbye Summer Cup" un piedzīvot neaizmirstamas emocijas, kā arī atbalstīt savus favorītus trasē. Šī ir lieliska iespēja satikt citus kartinga entuziastus un iedvesmoties no viņu pieredzes. Neaizmirstiet atzīmēt šo datumu savā kalendārā un piedalīties vienā no gada gaidītākajām kartinga sacensībām!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas