Notiks tikšanās, lai "Rimi" OC nomas maksa netiktu pacelta līdz 338 tūkstošiem gadāCiti sporta veidi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Notiks tikšanās, lai "Rimi" OC nomas maksa netiktu pacelta līdz 338 tūkstošiem gadā

Tikšanās mērķis

Šodien, 21. novembrī, plkst. 10:30 Finanšu ministrijā notiks nozīmīga tikšanās, kurā piedalīsies Rīgas vicemērs Edvards Ratnieks, Latvijas Olimpiskās komitejas pārstāvji un Finanšu ministrijas vadība. Galvenais tikšanās temats būs jautājums par plānoto nomas maksas paaugstināšanu "Rimi" Olimpiskajam sporta centram.

Nomas maksas paaugstināšana

Paredzēts, ka nomas maksa par "Rimi" Olimpisko sporta centru varētu pieaugt līdz pat 338 tūkstošiem eiro gadā. Šī izmaiņa rodas, ņemot vērā jaunākās cenas un tirgus tendences, taču, ņemot vērā sporta infrastruktūras nozīmi un esošās finansēšanas grūtības, šāda paaugstināšana rada bažas sporta organizācijām un pašvaldībai.

Diskusiju nozīme

Tikšanās laikā tiks pārrunātas iespējas, kā izvairīties no šādas dramatiski augstas nomas maksas, kas varētu būtiski ietekmēt sporta attīstību un piekļuvi sporta aktivitātēm plašai sabiedrībai. Rīgas vicemērs un LOK pārstāvji uzsvērs, cik svarīgi ir saglabāt šo sporta centru kā pieejamu un atbalstošu vidi sportistiem un terapeitiem visā Latvijā.

Secinājumi un nākotnes plāni

Pēc tikšanās plānotas oficiālas atbildes no Finanšu ministrijas, kurās tiks lemts par nākamajiem soļiem. Ir cerība, ka puses kopīgiem spēkiem atradīs risinājumu, kas ļaus saglabāt pašreizējiem apstākļiem pieņemamu nomas maksu un nodrošināt sporta centra ilgtspējīgu darbību nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas