Oficiāli: Jonass pievienojas "Kawasaki" MXGP rūpnīcas komandaiMotoru sports — Moto
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Oficiāli: Jonass pievienojas "Kawasaki" MXGP rūpnīcas komandai

Oficiālais paziņojums par līgumu

Oficiāli paziņots, ka latviešu motosportists Pauls Jonass pievienojas "Kawasaki" rūpnīcas komandai, kur viņš nākamajā gadā pārstāvēs pasaules motokrosa čempionāta MXGP klasē. Šī ir nozīmīga izmaiņa Jonasam, kurš iepriekš bija saistīts ar citu komandu, un šis solis ļaus viņam piedalīties augstākajā līmenī ar prestižo "Kawasaki" zīmolu.

Jaunie izaicinājumi un prioritātes

Pievienojoties "Kawasaki", Jonass gūs iespēju strādāt ar vienu no pasaulē vadošajiem motociklu ražotājiem. Komanda ir pazīstama ar savu izcilību un sasniegumiem motokrosā, un šis solījums dod Jonasa karjerai jaunu virzienu. Viņš ir izteicis apņēmību cīnīties par augstākām vietām un pastāvīgi uzlabot savu sniegumu trasē.

Komandas sastāvs un sadarbība

"Kawasaki" rūpnīcas komanda informē, ka Jonass būs vienīgais jaunaizsargs komandas sastāvā, taču otrs pieredzējušais braucējs būs francūzis Romēns Fevrs, kurš turpinās pārstāvēt komandu nākamajā sezonā. Šis profesionālais sastāvs sola sniegt spēcīgu konkurenci un iespēju apmācībai, ļaujot Jonasam mācīties no viena no labākajiem sportistiem šo sporta veidu.

Rūpnīcas komandas nākotne

Šī maiņa nāk laikā, kad "Kawasaki" rūpnīcas komanda cenšas nostiprināt savu pozīciju pasaules motokrosā. Ar Jonasa pievienošanu komandai ir lielas cerības uz uzlabojumiem un panākumiem nākotnes sacensībās. Jonass apņēmīgi plāno turpināt cīnīties un priecēt fanus ar izciliem sniegumiem trasē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas