"Ogres" basketbolisti Tallinas klubam sarūpē pirmo zaudējumu sezonāBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi

"Ogres" basketbolisti Tallinas klubam sarūpē pirmo zaudējumu sezonā

Uzvaras garša Ogrē

Ogres basketbola komanda trešdien, 18. oktobrī, svinēja nozīmīgu uzvaru "Optibet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL), kad savā laukumā ar pārliecinošu rezultātu 86:66 pārspēja Tallinas "TalTech"/"Alexela". Šī bija ne tikai Ogres komandas uzvara, bet arī nozīmīgs brīdis, jo talliniešiem tā bija pirmā zaudējuma garša šajā sezonā.

Spēles gaita

Spēle sākās ar saspēli, un pirmajā ceturtdaļā "Ogre" izrādīja minimums pārsvaru, uzvarot to ar 17:16. Tomēr otrajā ceturtdaļā Ogres komanda iznāca ar jaunu enerģiju, nostiprinot savu priekšrocību, gūstot 24 punktus pret 8 Tallinas komandas basketbolistiem. Puslaikā Ogres komandai jau bija pārsvars ar 41:24.

Trešā ceturtdaļa - izšķirošā

Trešajā ceturtdaļā Ogres komanda neapstājās un turpināja dominējošo spēli, palielinot savu pārsvaru līdz 67:42. Tallinas "TalTech"/"Alexela" nespēja atrast risinājumu pret Ogres uzbrukumu, kas lieliski strādāja kopā, gūstot punktus no visām pozīcijām. Lai gan ceturtā ceturtdaļa beidzās ar Tallinas komandas uzvaru 24:19, rezultāts kopumā saglabājās Ogres labā.

Treneru komentāri

Pēc spēles Ogres komandas treneris uzsvēra spēlētāju komandas darbu un nozīmi intensīvas aizsardzības taktikas pielietošanā. "Esam ļoti priecīgi par šo uzvaru, īpaši, ņemot vērā, ka saskārāmies ar spēcīgu pretinieku. Mūsu komanda parādīja lielisku sniegumu gan aizsardzībā, gan uzbrukumā," sacīja treneris. Savukārt Tallinas komandas treneris atzina, ka šis zaudējums kalpos par motivāciju turpmākajiem mačiem.

Skats nākotnē

Ogres komandas uzvara pret "TalTech"/"Alexela" ir ne tikai emocionāls panākums, bet arī svarīgs solis turnīra tabulā. Ar šo uzvaru Ogres komanda turpina veidot pozitīvu sniegumu sezonā, bet Tallinas komanda tagad meklēs iespējas atgūt savu uzvaru garu nākamajās spēlēs. Jau tuvākajās dienās būs jānoskaidro, vai Ogres komanda spēs turpināt šo uzvaru sēriju un nostiprināt savu pozīciju līgas augšgalā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas