• 2024. gada 16. jūnijs 06:12
  • TV3
  • 14

"Oilers" sagrauj Balinska "Panthers" un izcīna pirmo uzvaru Stenlija kausa finālā

Edmontonas "Oilers" demolē Balinska "Panthers"

Pēc nakts nospēlēm Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa fināla ceturtajā spēlē Edmontonas "Oilers" parādīja sevi kā pārākus par Floridas "Panthers". Spēle noslēdzās ar burtisku sagrāvienu, kur Oilers uzvareja ar 8:1 rezultātu.

Uvja Balinska "Panthers" piedzīvo milzīgu zaudējumu

Floridas "Panthers" bija pārliecinoši vadībā sērijā ar 3-0, bet pēc šīs izšķirošās uzvaras Oilers parādīja, ka viņi nav gatavi vienkārši piekāpties. Uvja Balinska ekipa nāksies nopietni pārdomāt savu stratēģiju, lai izvairītos no turpmākiem šādiem sakāvēm.

Oilers pārāk spēcīgi uzbrūk un aizsargā savu teritoriju

Vadīti arī ar Connor McDavid un Leon Draisaitl izcilu sniegumu, Edmontonas "Oilers" demonstrēja augstas klases hokeju un neļāva Floridas "Panthers" izcelties šajā spēlē. Oilers uzbruka agresīvi un veikli, savukārt aizsardzība bija nevainojama, neļaujot pretiniekiem iekarot savu laukumu.

Pārcelšanās sērijas gaisotne

Šīs spēles uzvara noteikti uzlabo Oilers garastāvokli un dod viņiem cerības uz sērijas pagrieziena punktu. Floridas "Panthers" savukārt nāksies rast veidus, kā atgūt savu dominanci un atgriezties uz ceļa uz sērijas uzvaru. Turpmākās spēles būs ļoti interesantas un neparedzamas, lai noskaidrotu, kas kļūs par nākamo Stenlija kausa ieguvēju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas