Pakāra raketi uz nagliņas – austrietis Tīms atvadās no lielā tenisaTeniss
Foto un virsraksts: Delfi

Pakāra raketi uz nagliņas – austrietis Tīms atvadās no lielā tenisa

Dominiks Tīms Paziņo par Karjeras Beigām

Otrdien, pēc zaudējuma Vīnes "ATP 500" sērijas turnīra pirmajā kārtā, austrietis Dominiks Tīms oficiāli paziņoja par savas profesionālās tenisa karjeras beigām. Viņa lēmums nāk pēc ilgstošām cīņām ar traumām un snieguma kritumu pēdējos gados.

2020. Gada ASV Atklātā Čempionāta Uzvarētājs

Tīms būs atminēts ne tikai kā talantīgs spēlētājs, bet arī kā 2020. gada ASV atklātā čempionāta uzvarētājs. Šis tituls iezīmēja viņa karjeras augstāko punktu, kad viņš kļuva par pirmo austrieti, kas piekļuvis Grand Slam titula iegūšanai kopš 1995. gada.

Godīgs Vērtējums par Karjeru

Savā paziņojumā Tīms izteica pateicību visiem, kas viņu atbalstījuši, kā arī atzina, ka pēdējos gados nācies saskarties ar lielām grūtībām, tostarp ievainojumiem, kas būtiski ietekmējuši viņa sniegumu laukumā. Viņš atzina, ka izlēmis lapu pagriezt un doties jaunos virzienos.

Vietējā un Starptautiskā Reakcija

Paziņojums par Tīma karjeras beigām ir izraisījis plašu reakciju ne tikai Austrijā, bet arī visā tenisa pasaulē. Daudzi sporta eksperti un bijušie spēlētāji izsaka līdzjūtību un apbrīnu par viņa sasniegumiem un ietekmi uz sportu. Sociālajos tīklos tiek dalīti mirkļi no viņa karjeras, apliecinot viņa talantu un centību.

Jaunas Iespējas un Nākotne

Lai gan Tīms tagad atvadās no profesionālā tenisa, viņam priekšā paveras jaunas iespējas. Neatkarīgi no tā, vai viņš izvēlēsies kļūt par treneri, komentētāju vai aktīvi piedalīties tenisa attīstībā, sporta pasaule noteikti turpinās sekot viņa gaitām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas