Pie veikala «Lats» Grobiņā līdz nāvei piekauts vīrietisKriminālziņas
Foto un virsraksts: VS
  • 2024. gada 2. oktobris 11:17
  • VS
  • 11

Pie veikala «Lats» Grobiņā līdz nāvei piekauts vīrietis

Grobiņā traģiska notikuma izmeklēšana

Pie veikala «Lats» Grobiņā 20. septembrī, ap plkst. 20, notika traģisks incidents, kurā vīrietis guva smagus miesas bojājumus, kas novedīja pie viņa nāves. Valsts policija informē, ka vīrietis tika nogādāts medicīnas iestādē, taču diemžēl dažas dienas vēlāk saņemta ziņa, ka viņš slimnīcā miris. Šis notikums ir izraisījis satraukumu vietējā kopienā.

Policijas aicinājums atsaukties aculieciniekiem

Valsts policija aicina visus, kuri varēja būt aculiecinieki šim noziegumam, vai kuriem ir informācija par notikušo, sazināties ar viņiem. Īpaši tiks gaidīti informācija no iedzīvotājiem, kuru transportlīdzekļi aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri laika posmā no plkst. 20 līdz 20.40, iespējams, ir fiksējuši notikušo. Aculiecinieku liecības var būt izšķirošas izmeklēšanā.

Valsts policija lūdz palīdzību

Policija lūdz atsaukties arī tos iedzīvotājus, kuri var atpazīt jauniešus, kas redzami līdz šim policijas rīcībā esošajā videomateriālā. Šie jaunieši tiek aicināti vērsties Valsts policijā, lai sniegtu informāciju par notikušo. Policija turpinās strādāt, lai noskaidrotu notikuma apstākļus un aizturētu iespējamos vainīgos.

Sabiedrības drošība

Šis incidents liek domāt par sabiedriskās drošības jautājumiem Grobiņā un citur valstī. Iedzīvotāji ir aicināti būt uzmanīgiem un ziņot par jebkādām aizdomīgām situācijām. Policija ir apņēmusies aizsargāt vietējo sabiedrību un nodrošināt, ka šādi noziegumi netiek atstāti bez ievērības.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas