• 2024. gada 9. augusts 12:13
  • NRA
  • 32

Pipars kopā ar Elmāru Tanni lutinās Rīgas garšu svētkos

Ēdienu svētki Rīgā

Šogad Rīgas svētki solās būt īpaši piesātināti ar garšām un kulinārijas baudījumiem. No 17. augusta Rātslaukumā pulcēsies garšīgi piedāvājumi, kurus pasniegs pazīstamie šefpavāri. Starp viņiem būs arī virtuves huligāns Pipars, kas ieguvis popularitāti ar savām mērcēm un radošajām pieejām ēdienu gatavošanā.

Baudīsiet kopā ar Piparu un Tanni

Rīgas svētkos visi gaidīti satikt Piparu un garšu pazinēju Elmāru Tanni, kuri novērtēs dažādus ēdienus un dalīsies savās kulinārijas noslēpumos. Šie pavāri ir pazīstami ar savu aizrautību un radošo pieeju virtuvei, tāpēc apmeklētāji var gaidīt neaizmirstamu garšu pieredzi.

Ko gaidīt no pasākuma

Pasākumā apmeklētāji varēs piedalīties interaktīvās degustācijās, iepazīt piparu radītos gardumus un izmēģināt Elmiāra Tanni izstrādātos ēdienus. Šī būs lieliska iespēja ne tikai nogaršot, bet arī apgūt jaunus kulinārijas trikus un padomus no profesionāļiem. Rīgas garšu svētki solās būt ne tikai kulinārijas baudījums, bet arī patīkama atmosfēra, kurā varēs satikt līdzīgi domājošos.

Iepazīstināšana ar Rīgas garšām

Pipars un Tannis ir ne tikai profesionāļi, bet arī Rīgas kulinārijas kultūras pārstāvji. Viņi abi ar prieku dalīsies savās zināšanās par lokalajiem produktiem un tradīcijām, kas raksturo Rīgas un Latvijas virtuvi. Iespējams, apmeklētājiem būs iespēja piedzīvot ēdienus, kas izstrādāti tieši no vietējām izejvielām, stiprinot kopējo saikni ar reģiona garšām.

Uz tikšanos Rīgas svētkos!

Neaizmirstiet apmeklēt Rātslaukumu 17. augustā, lai piedalītos šajā kulinārijas svētkā. Gan Pipars, gan Elmārs Tannis gaida jūs ar atvērtām rokām un gardiem ēdieniem, lai kopā svinētu Rīgas garšas svētkus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas