Populārās franču kafejnīcas īpašnieks Bernārs Laranē atklāti par to, kas Rīgā labāks nekā ParīzēMāja un dārzs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Populārās franču kafejnīcas īpašnieks Bernārs Laranē atklāti par to, kas Rīgā labāks nekā Parīzē

Populārā kafejnīca Rīgā

Maiznīca-kafejnīca Troubadour Gourmand Rīgas centrā vienmēr ir apmeklētāju pilna. Apmeklējot šo vietu, siltajā laikā ir jālavirē starp ārpusē izliktajiem galdiņiem, kas norāda uz tās lielo popularitāti. Šeit var sastapt dažādus cilvēkus, kas vēlas baudīt izsmalcinātas maizītes un gardus dzērienus.

Neierastā nesteidzība un šarms

No iekštelpām skan patīkami neuzbāzīgs džezs, radot relaksējošu atmosfēru. Apmeklētāji, kas runā dažādās valodās un ir no visām paaudzēm, šķiet, ir neierasti nesteidzīgi, ļaujoties brīdim un bauda citu company. Troubadour Gourmand piedāvā īpašu šarmu, kas pievelk un ievelk apmeklētājus sevī, radot vēlmi atgriezties vēl un vēl.

Bernāra Laranē perspektīva

Maiznīcas īpašnieks Bernārs Laranē, francūzis, kurš jau trīsdesmit gadu dzīvo Latvijā, atklāj, ka Rīgā ir daudz ko piedāvāt, kas ir labāks nekā Parīzē. Viņš uzsver, ka Rīdzinieku viesmīlība un kafejnīcu kultūra ir unikāla. Bernārs norāda, ka Rīgā var justies tuvāk dabai un cilvēku attiecībām, kas ir īpaši svarīgi viņa kafejnīcā, kur kvalitāte un apkārtējā atmosfēra ir neatņemama sastāvdaļa.

Rīgas un Parīzes salīdzinošās priekšrocības

Bernārs arī izceļ, ka Rīgā ir lieliska iespēja izbaudīt mājīgumu un autentiskumu, kas dažreiz trūkst lielpilsētās, piemēram, Parīzē. Viņš uzsver, ka Troubadour Gourmand radītā atmosfēra ir ne tikai par ēdienu un dzērienu, bet arī par cilvēkiem, kuri to apmeklē un dalās pieredzē. Šī ir vieta, kur katrs var justies kā mājās, neatkarīgi no tā, no kurienes viņš nāk.

Noslēgumā

Bernārs Laranē ir izveidojis ne tikai kafejnīcu, bet arī vietu, kur cilvēki var piedzīvot sirsnību un kopā būšanu. Rīga, ar savu burvību un unikālo kultūru, piedāvā vēl vairāk, nekā daudzi varētu iedomāties. Troubadour Gourmand ir pierādījums tam, ka labāka atmosfēra un patiesas attiecības var padarīt ēdienreizes vēl īpašākas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas