Prezidents Skolotāju dienā aicina pedagogus parūpēties par sevi un vienam par otruSabiedrība
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 09:49
  • TV3
  • 5

Prezidents Skolotāju dienā aicina pedagogus parūpēties par sevi un vienam par otru

Prezidenta aicinājums Skolotāju dienā

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, atzīmējot Skolotāju dienu, aicinājis pedagogus neaizmirst parūpēties par sevi un saviem kolēģiem. Šī diena ir ne tikai iespēja atzīmēt skolotāju ieguldījumu izglītībā, bet arī aicinājums vērst uzmanību uz pašaprūpi un atbalstu savā kolektīvā.

Svarīgums apstāties un izvērtēt

Prezidents Rinkēvičs uzsvēra, ka mūsdienu straujajā dzīves ritmā ir viegli aizmirst par savām vajadzībām. "Skolotāji, jums ir jābūt spēcīgiem, un dažkārt tas nozīmē, ka ir nepieciešams apstāties un izvērtēt, kas jums ir svarīgi. Rūpējieties par sevi, lai varētu sniegt labāko atbalstu saviem audzēkņiem," teica prezidents.

Kopības spēks skolotāju sabiedrībā

Skolotāju diena ir lieliska iespēja arī stiprināt savstarpējo saikni pedagoģiskajā kopienā. Edgars Rinkēvičs mudināja skolotājus sniegt atbalstu ne tikai saviem audzēkņiem, bet arī viens otram. "Mums ir jāizrāda solidaritāte un jāveido vidi, kurā visi jūtas ērti un novērtēti," viņš piebilda.

Noslēguma vārdi

Šajā Skolotāju dienā mēs aicinām visus pedagogus ieklausīties prezidenta aicinājumā un atcerēties, ka, rūpējoties par sevi un saviem kolēģiem, mēs varam veidot stiprāku un iekļaujošāku izglītības vidi Latvijā. Atcerēsimies, ka katrs skolotājs ir svarīgs, un tikai apzinoties savu spēku, varam dot vislabāko nākotnei.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas