Aizvadītajā diennaktī uz ceļiem cietuši 12 cilvēkiLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 11:38
  • NRA
  • 5

Aizvadītajā diennaktī uz ceļiem cietuši 12 cilvēki

Negadījumu skaita pieaugums

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 112 ceļu satiksmes negadījumi, kas liecina par lielu satiksmes intensitāti un, iespējams, par neuzmanīgu braukšanu. Valsts policija uzsver, ka šis skaitlis ir satraucošs un prasa sabiedrības uzmanību.

Cietušo skaits

Negadījumos cietušas 12 personas. Laikā, kad svētku sezona tuvojas, svarīgi ir atgādināt par drošību uz ceļiem un atbildīgu uzvedību. Policijas pārstāvji aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un ievērot ceļu satiksmes noteikumus.

Ieteikumi autovadītājiem

Lai samazinātu negadījumu skaitu, Valsts policija iesaka autovadītājiem ievērot ātruma ierobežojumus, nepieļaut alkohola lietošanu pirms braukšanas un izmantot drošības jostas. Turklāt svarīgi ir saglabāt uzmanību un nepieļaut telefona lietošanu, kamēr brauc.

Ceļu drošības uzlabošana

Valsts policija turpinās aktīvi strādāt pie ceļu drošības uzlabošanas, veicot kontroli un organizējot dažādas kampaņas, lai informētu sabiedrību par drošības nozīmi. Ir būtiski, lai katrs autovadītājs apzinātos savu atbildību un rīkotos atbildīgi uz ceļa.

Noslēgumā

Lai gan Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumu skaits ir augsts, katrs negadījums ir iespēja mācīties un kļūt par labākiem autovadītājiem. Atgādinājums par drošību uz ceļiem ir svarīgs ne tikai cietušajiem, bet arī mums visiem, lai kopā radītu drošāku satiksmi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas