Saruna pie kafijas aparātaZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Saruna pie kafijas aparāta

Jubilārs un jauni izaicinājumi

Mūziķis Māris Žigats, kurš ir pazīstams kā grupas _Pienvedēja piedzīvojumi_ solists, šogad svin 30 gadu jubileju kopā ar savu grupu. Šis nozīmīgais brīdis tiks atzīmēts ar svinīgu koncertu, kas plānots 11. oktobrī. Māris ar prieku gaida šos jubilāra svētkus, jo tas nav tikai muzikāla svinēšana, bet arī iespēja atskatīties uz ilgo ceļu, kuru grupa ir izgājusi kopā.

Jauns albums par aktuālām tēmām

Māris Žigats šobrīd neapstājās pie grupas sasniegumiem un ir pievērsies jaunam muzikālam projektam. Viņš strādā pie jauna albumu, kura galvenā tēma ir atkarības. "Atkarības ir vairāk nekā tās, ko mēs bieži vien pieminam," saka Māris. "Tās nav tikai vielas, bet arī mūsu ikdiena, tehnoloģijas un daudz kas cits, kas ietekmē mūsu dzīves kvalitāti."

Mūzika kā terapija

Jaunā albuma tapšanas process nav tikai radošs darbs, bet arī veids, kā dalīties ar pieredzi un pārdomām. "Mūzika ir spēcīgs instruments, kas palīdz apzināties savas jūtas un emocijas," uzsver Māris. "Es ceru, ka šis albums raisīs diskusijas un palīdzēs daudziem tikt galā ar pielāgošanos atkarību izaicinājumiem."

Sporta zāles un kafejnīcas kā neformālas tikšanās vietas

Intervijā pie kafijas aparāta Māris atklāj, ka ikdienā viņam patīk apmeklēt sporta zāles un kafejnīcas, kur notiek interesantas sarunas. "Šajās vietās ir īpaša atmosfēra, kas veicina radošu domāšanu un diskusijas par svarīgām tēmām, tostarp atkarībām un mūziku," viņš stāsta. "Mēs varam dalīties pieredzē, mācīties cits no cita un iedvesmoties."

Nobeigums un prieks par nākotni

Kā jubilārs, Māris Žigats skatās uz nākotni ar optimismu. "Es ticu, ka muzika vienmēr atradīs ceļu pie cilvēkiem, un esmu pateicīgs par visiem gadiem un pieredzēm, ko esmu guvis kopā ar grupu _Pienvedēja piedzīvojumi_," viņš secina. Ar savu jauno albumu un gaidāmo koncertu, Māris turpinās elpu aizraujošu ceļu mūzikas pasaulē, aicinot visus pievienoties viņa ceļojumam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas