Skolas direktore Ieva Taranda: Mūsu noslēpumi glabājas klusuma telpāIntervijas
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 06:00
  • NRA
  • 6

Skolas direktore Ieva Taranda: Mūsu noslēpumi glabājas klusuma telpā

Skolas direktore Ieva Taranda – talantīga un stilīga līdere

Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktore Ieva Taranda ir jauna un apņēmīga sieviete, kuras tālredzība un izpratne par izglītības nozīmi ir acīmredzama. Viņa ne tikai vada skolu, bet arī iedvesmo skolotājus un skolēnus ar savu aizrautību un apņēmību radīt pozitīvu mācību vidi.

Zibakcija Skolotāju dienā – atgādinājums par skolotāju nozīmi

Šogad, Skolotāju dienā, Ieva organizē zibakciju, lai pievērstu uzmanību skolotāju smagajam darbam un viņu nozīmei sabiedrībā. "Ikviens skolotājs ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu," uzsver Taranda. Šī iniciatīva aicina visus sabiedrības locekļus apzināties un novērtēt skolotāju ieguldījumu.

Skolēnu izaicinājumi mūsdienu izglītībā

Sarunā ar Ievu Tarandu iekļaujas jautājums par mūsdienu skolēnu dzīvi. “Mūsdienu jaunieši ir tik labi informēti, taču reizēm šķiet, ka viņiem ir par daudz iespēju un līdz ar to arī spiediena. Dažreiz trūkst personīgas komunikācijas un emocionālās atbalsta,” skaidro direktore. Viņa uzsver, ka ir svarīgi radīt vidi, kurā skolēni jūtas droši dalīties savos pārdzīvojumos un meklēt atbalstu.

Gandarījuma piepildīta Skolotāju diena

Ieva Taranda vēlas, lai katra Skolotāju diena būtu gaiša un pozitīva, piepildīta ar gandarījumu par skolotāju darbu. “Mēs strādājam ne tikai ar skolēnu prātiem, bet arī ar viņu sirdīm. Un tas ir vislielākais mūsu uzdevums,” saka Ieva. Arī šogad, reģionā sveicot skolotājus un izceļot viņu nopelnus, tiek pievērsta uzmanība šīm vērtībām, kas veido mūsdienu izglītību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas