PSG par 60+10 miljoniem nopērk Portugāles izlases pussargu un tēmē uz ekvadoriešu aizsarguFutbols — Francija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

PSG par 60+10 miljoniem nopērk Portugāles izlases pussargu un tēmē uz ekvadoriešu aizsargu

PSG iegādājas Žuau Nevišu no "Benfica"

Francijas spēcīgākais futbola klubs Parīzes SG (PSG) ir paziņojis par darījumu, kurā iegādājas Talantīgo portugāļu centra pussargu Žuau Nevišu. Šis darījums ir novērtēts nepilnus 20 gadus vecā futbolista iegādei par summu 60+10 miljoni eiro. Nevišs, kurš ir kļuvis par nozīmīgu spēlētāju portugāļu izlases rindās, būs vēl viens svarīgs papildinājums PSG sastāvam.

"Benfica" saņem Sanšišu un ievērojamu naudas summu

Pretējā virzienā ceļos ne tikai pieminētā naudas summa, bet arī Rinatu Sanšišs, kurš atgriezīsies "Benfica" savā bijušajā klubā, lai turpinātu savu karjeru. Sanšišs, kurš ir audzēknis "Benfica" sistēmā, tiek izīrēts ar mērķi nostiprināt komandas vidējo līniju. Šis solis ir strateģiski svarīgs abām komandām, ļaujot PSG palielināt sava komandas dziļumu, bet "Benfica" izmantot pieredzējuša spēlētāja iegūšanu.

PSG raugās uz ekvadoriešu aizsargu

Līdz ar Neviša iegādi, PSG turpina redzēt iespējas, kā uzlabot savu aizsardzību. Klubs tēmē uz vēl vienu spēlētāju – ekvadoriešu aizsargu Piero Hincapie. Hincapie, kurš izcēlies ar savām spēcīgajām aizsardzības prasmēm, ir ieinteresējis PSG skautus, un neapšaubāmi varētu kļūt par nākamo vārtiem, kā arī turpināt nostiprināt kluba pozīcijas nākamajām sezonām.

Noslēpumainais nākotnes plāns

PSG neapšaubāmi plāno veikt vairākus darījumus, lai būtu konkurētspējīgs gan Francijas, gan Eiropas līmenī. Kluba ambīcijas šogad ir augstas un, ņemot vērā šo aizsardzības ieguvumu un jaunos talantus, PSG fani var gaidīt aizraujošu sezonu. Ar jaunā talanta pievienošanos un potenciāliem jauniem iegādēm, klubs liks visiem apgriezties, vērojot viņu sniegumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas