Putina pazemojums: dārgie BRICS viesi, lūdzu, paņemiet skaidro naudu, jo bankas kartes nedarbojas!Ārzemēs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Putina pazemojums: dārgie BRICS viesi, lūdzu, paņemiet skaidro naudu, jo bankas kartes nedarbojas!

Putina izsistā paradoksa atklājums

Pēdējā laikā uzsvars tiek likts uz Kremļa diktatora Vladimira Putina centieniem demonstrēt Krievijas spēku uzstarptautiskā arēnā, it īpaši BRICS samita ietvaros. Putins vēlējās parādīt citu pasaules valstu līderiem, ka Krievija pārvar Rietumu sankcijas, kas noteiktas saistībā ar viņa asiņaino karu Ukrainā. Šādi centieni, tomēr, izskatās arvien vairāk kā facade, jo realitāte ir pavisam cita.

Skaidras naudas prioritāte BRICS samitā

Foruma organizatori, kas strādā pie BRICS samita, viesiem sniedz pavisam citu informāciju. Viņi steidzīgi rekomendē, lai ārvalstu viesi ņemtu līdzi skaidru naudu, jo ar bankas kartēm būs iespējamas grūtības. Šāds norādījums liecina par būtiskām problēmām, kas saistītas ar banku un maksājumu sistēmām Krievijā, kas ir pakļautas Rietumu sankcijām.

Putina centieni zemē

Lai arī Putins gribētu demonstrēt pārliecību un stabilitāti, vīzija par Krieviju kā pasaules spēku kļūst arvien apdraudētāka. Viesu aicinājums ņemt līdzi skaidru naudu ne vien norāda uz Krievijas banku sistēmas vājumiem, bet arī uz valsts ekonomisko stāvokli kopumā. Putina mērķi, šķiet, krīt zem dārgās realitātes sloga, kas apgrūtina Krievijas pozīciju pasaulē.

Nākotnes perspektīvas

Šāda situācija rada jautājumus par Krievijas nākotni un tās attiecībām ar citām valstīm. Ja Putins nespēs nodrošināt viesiem pamatmaksājumu iespējas, tas var novest pie lielākas izolācijas un pamatīgas kritikas no starptautiskajām sabiedrībām. Ir skaidrs, ka šis samits varētu būt ne tikai Krievijas vīzijas pārbaude, bet arī lāzera fokuss uz tās patieso stāvokli globālajā politiķu vidē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas