Raimonda Vazdika: Klusumā var sadzirdēt cilvēku sev blakusCilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 16. augusts 07:12
  • NRA
  • 35

Raimonda Vazdika: Klusumā var sadzirdēt cilvēku sev blakus

Raimonda Vazdika par klusuma nozīmi

Raimonda Vazdika, talantīga dziedošā aktrise, dzejniece un režisore, dalās savās pārdomās par klusuma spēku un tā ietekmi uz cilvēku attiecībām. Viņa uzsver, ka klusumā ir vieglāk sadzirdēt ne tikai sevi, bet arī citus cilvēkus, kas ir mūsu tuvumā. “Klusumā var labāk sadzirdēt sevi. Klusumā var sadzirdēt cilvēku sev blakus,” viņa saka.

Vasaras festivāls Bauskā

Raimonda aicina visus interesentus pievienoties viņai vasaras festivālā Bauskā, kur būs iespēja satikties ar cilvēkiem, kuri tiecas pēc iekšējā miers un harmonijas. “Kas ir tie cilvēki, kas grib būt mierā ar sevi un pasauli? Mēs taču varam satikties. Jau drīz. Vasarā. Festivālā Bauskā,” viņa uzsver, aicinot dalīties pieredzē un atklāt rūpīgi pasargātus laimes mirkļus.

Dalīšanās klusumā

Festivāls Bauskā solās būt ne tikai muzikāls pasākums, bet arī vieta, kur cilvēki varēs iepazīties un dalīties savās sajūtās un pārdomās. Raimonda uzskata, ka šādas tikšanās ir būtiskas, jo tās ļauj veidot dziļākas un nozīmīgākas attiecības starp cilvēkiem. Klusums, viņasprāt, ir labs rīks, lai atklātu patiesas emocijas un dalītos ar cilvēkiem ap sevi.

Kopā radīta noslēpumaina laime

Vazdika aicina festivāla apmeklētājus būt atvērtiem un gataviem saskarties ar noslēpumainiem laimes mirkļiem, kas var rasties tieši klusumā. Šī būs iespēja ne tikai baudīt mākslu, bet arī veidot dziļu saikni ar citiem un pašiem sevi. “Satikties un dalīties ar klusas, noslēpumainas laimes mirkļiem,” viņa piedāvā kā festivāla centrālo tēmu, kas varētu kļūt par iedvesmu ikvienam apmeklētājam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas