• 2024. gada 23. augusts 23:00
  • NRA
  • 8

Recenzija: Athodi Brīnumzemē – "Pohēma"

Urbānās kultūras svētki “Ezīšfests” Tallinas ielā

Šo sestdien, 24. augustā, Tallinas ielas kvartālā notiks urbānās pilsētvides festivāls “Ezīšfests”, kas solās būt bagāts ar muzikāliem piedāvājumiem. Festivāls ir kļuvis par nozīmīgu pasākumu vietējā kultūras ainā, piedāvājot dažādu žanru mūziku no jauniem un jau zināmiem māksliniekiem. Šajā festivālā, kurā norisināsies arī vairāki citi interesanti pasākumi, būs iespējams iepazīt ne tikai esošo mūzikas skatuvi, bet arī jaunas un aizraujošas iespējas.

Athodi Brīnumzemē - jaunais mūzikas talants

Festivāla programmā iekļauta arī grupa “Athodi Brīnumzemē”, kas lielā mērā vēl ir neapgūta vietējā mūzikas ainavā. Par šo grupu pieejamā informācija ir limitēta, bet tās nosaukums jau izsaka daudz – tas vilina auditoriju un rada intrigas. Grupa, kurā apvienojušies četri talantīgi mūziķi, solās iepriecināt klausītājus ar ko neparastu un oriģinālu.

Radio NABA un pirmā iespēja mūziku dzirdēt dzīvajā

Lai arī tuvākā informācija par grupas sniegumu ir nedaudz ierobežota, klausītāji var gūt ieskatu viņu radītajā mūzikā, paklausoties Radio NABA raidījumu “Bitīt matos”, kas tika pārraidīts 31. martā. Tas ir viens no retajiem veidiem, kā iepazīt viņu skanējumu pirms dzīvo uzstāšanos “Ezīšfestā”. Šī festivāla ietvaros "Athodi Brīnumzemē" būs pirmā iespēja auditorijai klātienē iepazīties ar viņu muzikālo pasauli, kas rada lielu interesi gan mūzikas entuziastu, gan jaunatnes vidū.

Pieredze, ko nedrīkst palaist garām

Festivāls “Ezīšfests” būs iespēja ne tikai baudīt jau pazīstamos mūzikas māksliniekus, bet arī iepazīt jauno talantu grupu “Athodi Brīnumzemē”, par kuru ir dzirdētas tikai spekulācijas. Šī ir lieliska iespēja Latvijas mūzikas mīļotājiem izpētīt un atbalstīt vietējo mūzikas skatuvi. “Ezīšfests” solās būt aizraujošs svētku pasākums, kas apvienos kultūras, mākslas un urbānās dzīves elementus, un “Athodi Brīnumzemē” noteikti ir jāredz un jādzird!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas