RFS sāks Bukarestē, janvāra ziemā būs jāuzņem Amsterdamas "Ajax"

RFS sāk UEFA Eiropas līgas ceļu Bukarestē

Latvijas futbola čempionvienība RFS (Rīgas Futbola skola) oficiāli uzsāks savu ceļu UEFA Eiropas līgā, spēlējot pret Rumānijas komandu Bukarestē. Šī spēle, kas norisināsies 26. septembrī, būs nozīmīgs solis RFS kluba vēsturē un Latvijas futbola attīstībā. Bukarešte, ar tās bagāto futbola tradīciju un skaistajiem stadionuņiem, solās būt lieliska vieta, kur uzsākt savu dalību Eiropas turnīros.

Pirmā mājas spēle pret Stambulas "Galatasaray"

Nākamajā posmā RFS sagaida satraucoša mājas spēle, kas būs pret Stambulas "Galatasaray". Šī spēle notiks 3. oktobrī, un RFS gaida, ka tās atbalstītāji pulcēsies, lai atbalstītu komandu. "Galatasaray" ir pazīstams pašā Eiropas futbolā, un šī spēle noteikti sniegs RFS komandas spēlētājiem unikālu pieredzi un iespējas parādīt sevi Eiropas mērogā.

Janvāra cīņa pret Amsterdamas "Ajax"

RFS fani ir aicināti sagatavoties īpašai spēlei, kas notiks nākamā gada janvārī. Komanda, kurai nāksies sacensties ar leģendāro Amsterdamas "Ajax", aizvadīs savu mājas spēli 23. janvārī. Šī tikšanās ir ārkārtīgi nozīmīga ne tikai RFS, bet arī visam Latvijas futbolam. "Ajax" ir viens no prestižākajiem futbola klubiem, un spēle pret šo komandu būs lieliska iespēja RFS pierādīt sevi starptautiskajā arēnā.

Secinājums

UEFA, kā solījusi, sestdienas vakarā publicējusi līgas fāžu kalendāru, kurā atspoguļojas RFS gaidāmās cīņas. Latvijas futbola faniem ir liels iemesls būt pacilātiem, jo komanda apliecina savu spēju piedalīties augstākā līmenī un konkurēt ar Eiropas futbola gigantiem. RFS sola aizraujošu sezonu, un droši vien gaidāmas emocijām bagātas spēles.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas