Rīgā atklāta jauna disku golfa trase ZaķusalāCeļotprieks
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 14:43
  • TV3
  • 8

Rīgā atklāta jauna disku golfa trase Zaķusalā

Jauna disku golfa trase Rīgā

Rīgā, gleznainajā Zaķusalā, tika oficiāli atklāta jauna disku golfa trase "Zaķusala Disc Golf Park". Šis pasākums pulcināja gan sporta entuziastus, gan vietējos iedzīvotājus, kuri vēlas izbaudīt aktīvo atpūtu un dabu.

Izveidotāji un līdzdarbība

Trasi izveidoja "UFOGOLF Latvija" sadarbībā ar nekustamo īpašumu attīstītāju "Merks mājas". Šī projekta mērķis ir ne tikai veicināt sportu, bet arī uzlabot atpūtas iespējas Rīgas iedzīvotājiem, radot dzīvesvietu, kurā apvienota gan daba, gan aktīvais dzīvesveids.

Trases iezīmes un kalendārs

"Zaķusala Disc Golf Park" būtiski papildina Rīgas sporta piedāvājumu, piedāvājot modernu infrastruktūru un kvalitatīvu trasi, kas piemērota gan iesācējiem, gan pieredzējušiem spēlētājiem. Turklāt tuvākajās nedēļās plānots rīkot vairākus sporta pasākumus un turnīrus, aicinot dalībniekus izmantot jauno trasi.

Piedāvājums apmeklētājiem

Jaunā disku golfa trase ir lieliska iespēja ģimenēm un draugu grupām pavadīt laiku svaigā gaisā, kā arī attīstīt savas prasmes disku golfa spēlē. Zaķusalas ainava rada ideālus apstākļus šim sportam, un ikviens laipni gaidīts izmēģināt šo aizraujošo spēli.

Noslēgums

Ar "Zaķusala Disc Golf Park" atklāšanu, Rīga ir ieguvusi vēl vienu būtisku atrašanās vietu sporta un atpūtas cienītājiem. Cerams, ka šī trase kļūs par populāru pulcēšanās vietu un veicinās disku golfa popularitāti Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas