Rīgas dome vērtēs iespējas nepacelt "Rimi" OSC zemes nomas maksuCiti sporta veidi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Rīgas dome vērtēs iespējas nepacelt "Rimi" OSC zemes nomas maksu

Rīgas dome reaģē uz "Rimi" OSC zemes nomas maksas paaugstināšanu

Rīgas vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA) ir izteicis bažas par "Rimi" Olimpiskā sporta centra (OSC) īpašnieku nesen publiskoto informāciju par plānoto būtisko zemes nomas maksas paaugstināšanu. Šī situācija ir izraisījusi nopietnas diskusijas par sporta infrastruktūras attīstību un tās pieejamību.

Īpašuma departamenta rīcība

Reaģējot uz šo situāciju, Ratnieks ir uzdevis Rīgas pašvaldības Īpašuma departamentam aktīvi meklēt iespējamos risinājumus, lai novērstu zemes nomas maksas palielināšanu. Viņa padomniece Elīna Balode ir informējusi aģentūru LETA, ka Rīgas dome ir apņēmusies aizstāvēt sporta centru interesēs un saglabāt pašvaldības atbalstu sporta attīstībai.

Sporta centra nozīme Rīgā

"Rimi" Olimpiskā sporta centra nozīme Rīgā ir nenovērtējama – tas kalpo ne tikai kā treniņu vieta profesionāliem sportistiem, bet arī kā aktīvās atpūtas centrs vietējiem iedzīvotājiem. Pašvaldības iesaistīšanās šajā jautājumā norāda uz apņemšanos saglabāt un uzlabot sporta infrastruktūru, ko iedzīvotāji un sportisti varētu izmantot bez liekiem finansiāliem slogiem.

Secinājumi

Rīgas dome cenšas atrast līdzsvarotu risinājumu, kas ne tikai pasargā "Rimi" Olimpiskā sporta centra darba stabilitāti, bet arī nodrošina sporta pieejamību visiem iedzīvotājiem. Tuvākajā nākotnē gaidāmas diskusijas un lēmumi, kas būs izšķiroši šī jautājuma attīstībai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas