• 2024. gada 5. septembris 16:30
  • NRA
  • 7

Sabiedrības krējums ievērtē rudens garšu ceļvedi

Rudens garšu ceļvedis Stockmann universālveikalā

Šīs nedēļas nogalē universālveikals "Stockmann" rīkoja pasākumu, kurā tika prezentēts rudens garšu ceļvedis, piedāvājot apmeklētājiem iespēju iepazīties ar sezonas labumiem un to daudzveidību. Šajā pasākumā piedalījās daudzi viesi, tostarp kulinārijas entuziasti un vietējie ražotāji, kuri iepazīstināja ar savām izstrādēm, kā arī sniedza ieteikumus par to, kā vislabāk izbaudīt rudens garšas.

Kristīnes Luīzes Avotiņas izstādes atklāšana

Papildus garšām, pasākumā notika arī Latvijas mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas jaunās izstādes atklāšana. Avotiņas darbi apvieno rudens noskaņas un dabu, radot unikālu atmosfēru, kas atgādina par sezonas krāsu un formu daudzveidību. Apmeklētājiem bija iespēja ne tikai aplūkot mākslinieces jaunākos darbus, bet arī piedalīties diskusijās par mākslas lomu pārtikas kultūrā un dzīvotspējīgā ražošanā.

Rudens garšvielas un delikateses

Pasākuma laikā apmeklētājiem tika piedāvātas garšīgas degustācijas, kas ietvēra vietējo ražotāju piedāvātās delikateses, sākot ar riekstiem, sēnēm un sezonas augļiem līdz pat mājās gatavotām ievārījumiem un zupām. Katrs stends bija piepildīts ar aromātiem, kas iedvesmoja apmeklētājus izmēģināt jaunus ēdienus un radīt pasauli, kas piepildīta ar rudens noskaņām.

Noslēguma domas

Šis pasākums ir lielisks piemērs tam, kā tiek popularizēta vietējā pārtikas kultūra un kā mēs varam novērtēt sezonālo ražošanu. Rudens garšu ceļvedis ne tikai piesaista cilvēku uzmanību, bet arī mudina mūs izprast un novērtēt to, kas mums ir apkārt. "Stockmann" pasākums pierādīja, ka labas garšas un māksla var pārvērst ikdienu par ko īpašu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas