Sākas jaunā NFL sezona: Vai "Chiefs" spēs triumfēt trešo sezonu pēc kārtas?Citi sporta veidi — Amerikāņu futbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Sākas jaunā NFL sezona: Vai "Chiefs" spēs triumfēt trešo sezonu pēc kārtas?

Jaunās NFL sezonas iesākums

Naktī uz piektdienu, 8. septembrī, tiks uzsākta jaunā Nacionālās futbola līgas (NFL) sezona, kas solās būt aizraujoša un pilna pārsteigumu. Šogad, kā ierasts, fanus sagaida intensīvas cīņas laukumā, tomēr uzmanības centrā būs Kanzassitijas "Chiefs", kuri centīsies izcīnīt trešo Lombardi trofeju pēc kārtas.

Chiefs un Mahoumss: Izaicinājumi un iespējas

Kanzassitijas “Chiefs”, vārdā aizsargāts ar viņu talantīgo un leģendāro quarterbacks Patriku Mahoumss, ir kļuvis par vienu no ievērojamākajām komandām NFL vēsturē. Pēc divām secīgām uzvarām Super Bowl, viņi nu atkal stāv pie iespējas rakstīt vēsturi. Mahoumss ne tikai apvieno komandu, bet arī iedvesmo visus ap sevi ar savu enerģiju un spēju radīt brīnumus laukumā.

Pirmais pretinieks: Baltimoras "Ravens"

Pirmajā turnīra spēlē “Chiefs” sastapsies ar Baltimoras "Ravens", kuru vadīs līgas vērtīgākais spēlētājs Lamārs Džeksons. Šī spēle varētu būtiska ne tikai priekš “Chiefs”, bet arī priekš "Ravens", kuri ir vienmēr bijusi spēcīga komanda, spējīga apgrūtināt jebkuru pretinieku. Spēle sāksies plkst. 3:20 naktī pēc Latvijas laika, un fani visā pasaulē ar nepacietību gaida, lai redzētu, kas notiks šajā saistošajā duelī.

Secinājumi

Pirmā spēle NFL sezonā ir tikai pirmā no daudzām, taču tās rezultāti var būt izšķiroši gan komandām, gan to faniem. "Chiefs" centiena izcīnīt trešo titulu pēc kārtas var būt gan iedvesmojoši, gan spiedīgi. Visas acis būs pievērstas šai spēlei, bet neapšaubāmi – šis ir tikai sākums. Kā nostādīsies laiks, paliks redzams, taču jau tagad ir skaidrs, ka šī sezona solās būt neaizmirstama.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas