• 2024. gada 23. augusts 14:12
  • NRA
  • 7

Sauļojies droši kopā ar “DOUGLAS”

Vasaras noslēgums un saules stari

Lai arī vasara tuvojas izskaņai, saule joprojām turpina lutināt ar saviem siltajiem stariem. Lietojot saules produktus un pievēršot uzmanību ādas kopšanai, varam izbaudīt pēdējos vasaras mirkļus droši un patīkami.

Ādas aizsardzība ir svarīga

Saules stari, pat ja tie nav tik intensīvi kā vasaras augstākajos mēnešos, joprojām var radīt kaitīgu ietekmi uz ādu. Tāpēc ir ļoti svarīgi atcerēties par ikdienas ādas aizsardzību. Šajā ziņā “DOUGLAS” piedāvā plašu preču klāstu, kas palīdzēs saglabāt ādas veselību un jaunavību.

Saules aizsarglīdzekļi no “DOUGLAS”

“DOUGLAS” ir sagatavojis lielisku saules aizsarglīdzekļu izlasi, kas nodrošinās aizsardzību pret UV stariem. No vieglām krēmiem un losjoniem līdz speciāliem aerosolajiem līdzekļiem – katrs atradīs savām vajadzībām piemērotāko risinājumu. Neaizmirsti arī par papildus mitrināšanu pēc sauļošanās, lai āda saglabātu elastību un dzīvotspēju.

Ieteikumi drošam sauļošanās procesam

Sakārtojot drošu sauļošanās procesu, ievēro šādus ieteikumus: 1. Izvēlies atbilstošu SPF līmeni atkarībā no ādas tipa. 2. Lieto saules aizsarglīdzekli vismaz 30 minūtes pirms iziešanas ārā. 3. Uzturi ādu mitrinātu gan pirms, gan pēc sauļošanās. 4. Izvairies no sauļošanās laikā no 11:00 līdz 15:00, kad saules staru intensitāte ir visaugstākā.

Noslēgumā

Kaut arī vasara tuvojas beigām, “DOUGLAS” aicina ikvienu rūpēties par ādas veselību un droši baudīt saules siltumu! Atcerieties, ka piesardzība nenāks par sliktu, un jūsu āda noteikti jums pateiks paldies.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas