Sesks/ Francis otrie Čīles rallija "shakedown" posmāCiti/Motoru sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 26. septembris 17:33
  • Delfi
  • 9

Sesks/ Francis otrie Čīles rallija "shakedown" posmā

Latvijas rallija komandas panākumi Čīlē

Latvijas rallija pilots Mārtiņš Sesks kopā ar stūrmani Renāru Franci šonedēļ izcēlās ar izcilu sniegumu Čīles rallijā, kas ir daļa no pasaules rallija čempionāta WRC. 26. septembrī abiem izdevās gūt otro labāko rezultātu pirmajā dienā "shakedown" jeb iepazīšanās ātrumposmā, kas ir nozīmīgs solis pretī sacensību virsotnēm.

Shakedown – svarīgs posms rallijā

“Shakedown” posms ir paredzēts, lai dalībnieki iepazītu trasi un pielāgotu automašīnas iestatījumus augsta līmeņa sacensībām. Šis posms tiek uzskatīts par svarīgu, jo tas ļauj ekipāžām izvērtēt ceļa apstākļus un pielāgot stratēģiju nākamajām sacensību dienām.

Seska un Franca sniegums

Sesks un Francs pierādīja, ka ir labā formā, veicot ātrumposmu ar lielisku precizitāti un ātrumu, kas liecina par viņu profesionālo sagatavotību. Šāds rezultāts noteikti sniegs abiem dalībniekiem papildu pārliecību, gatavojoties nākamajiem izaicinājumiem sacensību ietvaros.

Nākamās sacensības un izaicinājumi

Čīles rallija dalībnieki uzsāks otro sacensību dienu jau ar pieredzi un skaidru stratēģiju, cerot uz labu rezultātu un iespēju pacelties uz augstāku pozīciju kopvērtējumā. Latvijas fani ar nepacietību gaida, kādi rezultāti tiks sasniegti turpmākajās sacensību dienās. Šis sniegums, bez šaubām, vai veicināt Latvijā rallija sporta attīstību un popularizāciju, mudinot jauniešus pievērsties šim fizikāli prasmīgajam un aizraujošajam sporta veidam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas