Skatītājiem Latvijā būs pieejams HBO drāmas seriāls "Kāpa: Pareģojums"Ārzemju seriāli
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 11:21
  • TV3
  • 4

Skatītājiem Latvijā būs pieejams HBO drāmas seriāls "Kāpa: Pareģojums"

HBO drāmas oriģinālseriāls "Kāpa: Pareģojums" Latvijā

No 18. novembra Latvijas skatītājiem būs pieejams HBO oriģināls seriāls "Kāpa: Pareģojums" (Dune: Prophecy). Šis dramatiskā satura šovs solās ieinteresēt gan vietējos, gan starptautiskos skatītājus ar savu unikālo sižetu un vizuālo noformējumu.

Sēriju iznākšanas plāns

Seriāls sastāv no sešām sērijām, un katra no tām būs pieejama katru svētdienu. Tas nozīmē, ka skatītājiem būs iespēja sekot līdzi notikumiem un izbaudīt seriāla attīstību nedēļas gaitā, nevis atsevišķi pieslēdzoties visām epizodēm reizē.

Kur skatīties?

"Kāpa: Pareģojums" būs skatāms nākotnes televīzijā “Go3”, kas ir viens no vadošajiem strīminga pakalpojumiem Latvijā. Šī platforma sniedz iespēju skatītājiem viegli piekļūt jaunākajiem un populārākajiem televīzijas šoviem, filmu repertuāram un citiem audiovizuāliem materiāliem.

Noslēgumā

Latvijas skatītāji, kuri mīl dramatiskas un aizraujošas sižetu līnijas, noteikti nevēlēsies palaist garām jauno HBO seriālu. "Kāpa: Pareģojums" solās piedāvāt neaizmirstamu pieredzi, kas liks skatītājiem gaidīt katru nākamo svētdienu ar aizrautību un interesi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas