• 2024. gada 14. jūnijs 13:50
  • TV3
  • 10

Slavenības, kuras studēja medicīnu un varēja kļūt par ārstiem

Slavenības, kuras studēja medicīnu un varēja kļūt par ārstiem

Vairāki pasaulē pazīstami aktieri un aktrises jaunībā studēja medicīnu un bija tuvu tam, lai kļūtu par ārstiem. Tomēr viņi ieguldīja savu laiku un talantus citos mākslas virzienos un kļuva slaveni dažādos laukos.

Zināšanu izmantošana citos mākslas virzienos

Daudzi no šiem slavenībām joprojām izmanto studiju laikā iegūtās medicīnas zināšanas citos projektos. Piemēram, daži izmanto savas zināšanas, lai palīdzētu risināt veselības problēmas, kas rodas viņu draugiem vai tuviniekiem.

Piemēri no slavenību pasaules

Viena no slavenībām, kas ir studējusi medicīnu, ir britu aktieris Hugh Laurie, kurš kļuva plaši pazīstams ar savu lomu televīzijas sērijā “House”. Laurie studēja medicīnu Kembridžas universitātē, bet pēc tam izvēlējās aktiera karjeru.

Citu piemēru var minēt Kanādas dziedātāju un aktrisi Teresu Palmeru, kura studēja medicīnu pirms sāka savu mūzikas karjeru. Palmera ir veiksmīga dziedātāja un aktiere, bet viņa arī bieži iesaistās labdarības pasākumos, lai atbalstītu medicīnisko izglītību un pētniecību.

Kopumā, šīs slavenības ir labs piemērs tam, kā medicīnas izglītība var noderēt dažādos dzīves griežos un kā daži cilvēki spēj izmantot savas zināšanas, lai palīdzētu citiem.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas