"Slovan" pirmoreiz spēlēs ČL pamatsacensībās, "Bodø"/"Glimt" atkal nedaudz pietrūkst

Jauni izaicinājumi "Slovan" klubam

Šovakar UEFA Čempionu līgā tika paziņoti visi 36 pamatturnīra dalībnieki, un starp tiem ir arī Bratislavas "Slovan", kas pirmo reizi vēsturē iekļuvusi šī prestižā turnīra pamatsacensībās. Tas ir nozīmīgs panākums ne tikai klubam, bet arī Slovākijas futbolam kopumā. "Slovan" šajā sezonā rādījusi izcilu sniegumu, un tagad ir gatava sacensties ar pasaules labākajiem klubiem.

Pievienojas jauniem spēkiem

Papildus "Slovan" UEFA Čempionu līgai pievienojās arī vairāki citi zvaigžņoti klubai, tostarp Zagrebas "Dinamo", Francijas "Lille" un Belgradas "Crvena zvezda". Šie klubi visi nāk ar savu pieredzi un tradīcijām, kas noteikti padarīs turnīru vēl interesantāku. "Lille" un "Crvena zvezda" ir labi pazīstami Eiropas futbolā un spēs izaicināt jebkuru pretinieku.

"Bodø"/"Glimt" nedaudz pietrūkst

Papildus pozitīvajām ziņām par "Slovan" ir arī skumjākas, jo Norvēģijas klubs "Bodø"/"Glimt" šoreiz palika aiz svītras. Lai gan komanda ir pierādījusi sevi Norvēģijas līgā un pat Eiropas turnīros, viņiem šoreiz pietrūka paveikta uz laba, lai iekļūtu Čempionu līgas pamatsacensībās. "Bodø"/"Glimt" noteikti turpinās strādāt pie saviem mērķiem un meklēs iespējas nākotnē.

Noslēgumā

Bratislavas "Slovan" panākums ir iedrošinošs signāls visiem mazākiem klubiem, ka ar apņēmību un smagu darbu ir iespējams sasniegt izcilību. UEFA Čempionu līga solās būt aizraujoša, un fani nevar sagaidīt, lai redzētu, kā šie klubus sacentīsies uz lielās skatuves.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas