"Spezia" atdos Krolli īrē uz Itālijas C sērijas komandu "Triestina"

Raimonds Krollis pievienojas "Triestina" ar īres darījumu

Itālijas klubu "Spezia" ziņas aprakstošais portāls "Spezia 1906" ziņo, ka Latvijas futbola izlases uzbrucējs Raimonds Krollis ir izdarījis būtisku soli savā karjerā. Viņš jaunās sezonas sākumā dosies īrē uz Itālijas C sērijas komandu "Triestina". Šis solis varētu būt risinājums, lai nodrošinātu Krollim iespēju regulāri spēlēt un attīstīties, kamēr viņš ir piesaistīts "Spezia" klubam.

Jauna iespēja Krollim

Pēdējās sezonas laikā Krollis ir parādījis savas prasmes gan vietējā, gan starptautiskajā līmenī. Spēlējot Latvijas izlases sastāvā, viņš ir pierādījis sevi kā vienu no vadošajiem uzbrucējiem. Īre uz "Triestina" var sniegt jaunas iespējas un izaicinājumus, kas palīdzēs nostiprināt viņa vietu profesionālajā futbolā.

Triestina: perspektīvu komanda

"Triestina" ir klubs, kas pēdējos gados cenšas nostiprināt savu pozīciju Itālijas C sērijā. Komanda ir pazīstama ar savu cīņassparu un tradīcijām. Krollis varētu kļūt par nozīmīgu papildinājumu "Triestina" uzbrukumam, palīdzot komandai sasniegt savus mērķus šajā sezonā.

Krollis un viņa nākotne

Krollim, ejot uz "Triestina", būs iespēja pierādīt sevi un iegūt vērtīgu spēļu pieredzi. Tas var veicināt viņa attīstību un iespējams, atgriešanos "Spezia" sastāvā pēc īres beigām. Latvijas futbola fani ar nepacietību gaida, kā Krollis iejutīsies jaunajā komandā un kādas veiksmes viņš varēs sasniegt šī gada sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas