• 2024. gada 19. augusts 07:50
  • TV3
  • 8

Star FM ziņas: Ukrainas aviācija sagrāvusi tiltu Kurskas apgabalā; Amsterdamā uzdarbojas vides aktīvisti

Ukrainas aviācija sagrāvusi tiltu Kurskas apgabalā

19. augustā Radio “Star FM” ziņoja par būtiskiem notikumiem Ukrainā. Saskaņā ar informāciju, Ukrainas aviācija veiksmīgi uzbrukusi tilta infrastruktūrai Kurskas apgabalā, kas ir stratēģiski svarīga vieta Krievijas pārvietošanai. Šis uzbrukums ir daļa no ukraiņu centieniem traucēt Krievijas loģistiku un atņemt viņiem iespēju ātri pārvietot karaspēku un materiālus frontei. Ukrainas valdība uzsver, ka šādi pasākumi ir vitāli nepieciešami, lai aizsargātu valsts drošību un suverenitāti.

Vides aktīvisti Amsterdamā uzsāk protesta akciju

Savukārt Amsterdamā uzdarbojas vides aktīvisti, kuri ir uzsākuši plašu protesta akciju pret klimata pārmaiņu izraisītajiem draudiem. Aktīvisti ir sapulcējušies pie pilsētas domes, prasot steidzamas rīcības klimata jautājumu risināšanā un mazāku oglekļa emisiju līmeni. Viņi izmanto dažādus radošus paņēmienus, lai pievērstu sabiedrības uzmanību, tostarp performances un mākslas instalācijas, kas simbolizē klimata krīzes nopietnību.

Star FM ziņu pārraides grafiks

Radio “Star FM” ziņas tiek pārraidītas katru stundu no 7.00 līdz 10.00, kā arī apaļo pusstundu laikā. Raidījumi sniedz aktuālu un svarīgu informāciju par notikumiem Latvijā un pasaulē, tai skaitā par Ukrainas situāciju un vides aktīvistu akcijām. Klausītāji tiek aicināti sekot līdzi jaunākajām ziņām un komentāriem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas