Stiprā un Vilka divatā samet 19 punktus Šveices čempioneiBasketbols — Dāmas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Stiprā un Vilka divatā samet 19 punktus Šveices čempionei

Neveiksmīgi rezultāti Eiropas kausā

Latvijas basketbola komandas turpināja cīnīties FIBA Eiropas kausa otrajā kārtā, taču diemžēl rezultāti nebija iepriecinoši. 16. oktobrī Paula Strautmane un Laura Meldere piedzīvoja zaudējumus savās vienībās, un 17. oktobrī neizdevās gūt uzvaru arī Rūtas Stiprās un Kates Vilkas pārstāvētajai Klaipēdas "Neptūnas".

Stiprā un Vilka sniegums

Jaunās latvietes, Rūta Stiprā un Kate Vilka, neskatoties uz katras komandas kopējām grūtībām, izcēlās ar labu individuālo sniegumu. Viņas kopā guva 19 punktus, demonstrējot lielu centību un apņēmību, cīnoties pret Šveices čempioniem.

Komandas izsistās izredzes

Lai gan Stiprās un Vilkas sniegums atsevišķi varētu tikt novērtēts kā pozitīvs, komandas kopējā kvalitāte un sadarbība laukumā tomēr nepieciešama lielāka uzlabošana. "Neptūnas" atkal piedzīvoja zaudējumu, un, ja vien neizdosies uzlabot spēles kvalitāti, komanda riskē palikt aiz konkurentiem šajā svarīgajā turnīrā.

Nākamie izaicinājumi

Klaipēdas "Neptūnas" nākamajā kārtā jāparedz efektīvāka taktika un labāka komandas saskaņotība. Basketbolistēm būs nepieciešams pilnveidot gan aizsardzību, gan uzbrukumu, lai nodrošinātu sev iespēju tikt tālāk turnīrā un atgūtu ceturtā raunda cerības.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas