Super Bowl atkārtojuma spēlē "Chiefs" turpina perfekti un pārspēj "49ers"Citi sporta veidi — Amerikāņu futbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Super Bowl atkārtojuma spēlē "Chiefs" turpina perfekti un pārspēj "49ers"

Spēles apskats

Pagājušās sezonas NFL finālistes, Kanzassitijas "Chiefs" un Sanfrancisko "49ers", tikās regulārās sezonas septītajā nedēļā, un šoreiz uzvarēja Chiefs. Spēle notika ar intriģējošu spriedzi, bet beigu rezultāts 28:18 apliecināja Chiefs dominanci. Patriks Mahoumss, kurš turpināja demonstrēt izcilu sniegumu, vadīja savu komandu uz vēl vienu uzvaru, ļaujot viņiem palikt vienīgajiem līderiem līgā bez zaudējuma.

Mahoumss un komandas sniegums

Kanzassitijas "Chiefs" uzbrukuma līderis Patriks Mahoumss atkal apbūra skatītājus, izpildot pareizi un precīzi katru uzbrukuma kustību. Mahoumss pabeidza spēli ar 320 gūtiem jardiem un trīs iesistām bumbām, liekot pretinieku aizsardzībai nožēlot katru kļūdu. Viņa vadošā loma noteica spēles ritmu un pēc tam kļuva par pamatu šīfera panākumiem.

49ers izaicinājumi

Sanfrancisko "49ers", kuriem ir sekmīga sezona, neskatoties uz zaudējumu, nespēja izvirzīt savu parasto spēles līmeni pret Chiefs. Lai arī komanda centās atgūt iniciatīvu, viņu aizsardzība nespēja noturēt Mahoumsa ūdenslīnijas un uzbrukuma impulsa. Tomēr ir skaidrs, ka 49ers ir spēcīga komanda, un viņiem būs iespēja atgūties nākamajās spēlēs.

Sezonas gaita

Ar šo uzvaru Kanzassitijas "Chiefs" turpina sezonu bez zaudējuma un ar 7 uzvarām, kas nodrošina tiem augstu pozīciju NFL stratifikācijā. Šī spēle apliecināja, ka Chiefs ir pārākumi uzbrukumā un aizsardzībā, un viņi joprojām ir favorīti, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs. Iespējams, nākamajos mačos mēs redzēsim lieliskas komandas cīņas un dramatiski iznākumi!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas