Šveices riteņbraucēja Furere kritiskā stāvoklī pēc kritiena pasaules čempionātāRiteņbraukšana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Šveices riteņbraucēja Furere kritiskā stāvoklī pēc kritiena pasaules čempionātā

Traģiska nelaime pasaules čempionātā

Šveices riteņbraucēja Miriela Furere ceturtdien piedzīvoja nopietnu kritienu pasaules čempionātā šosejas riteņbraukšanā juniorēm. Traumas dēļ viņa tika nogādāta slimnīcā, kur ārsti konstatēja nopietnu galvas traumu, kas rada bažas par viņas veselību un nākotni sportā.

UCI paziņojums par Furere stāvokli

Starptautiskā Riteņbraukšanas savienība (UCI) oficiālā paziņojumā apliecināja, ka Miriela Furere ir nesen piedzīvojusi kritienu sacensību laikā un pašlaik atrodas kritiskā stāvoklī. UCI izsaka līdzjūtību Furere ģimenei, draugiem un visiem viņas atbalstītājiem šajā grūtajā laikā.

Atbalsts no riteņbraukšanas sabiedrības

Riteņbraukšanas sabiedrība ir apvienojusies, lai izteiktu atbalstu un solidarizētos ar Mirielu un viņas ģimeni. Sociālajos tīklos notiek šī brīža situācijas apspriešana, kur daudzi sportisti un fani izsaka cerības par viņas ātru atveseļošanos.

Kritiskā stāvokļa ietekme uz sacensībām

Mirielas Furere kritiens ir atstājis būtisku iespaidu uz pasaules čempionāta gaitu un noskaņu. Sacensību organizatori ir izteikuši bažas par drošību un nākamajiem pasākumiem, jo pēdējos gados ir pieauguši kritienu skaits augsta līmeņa sacensībās.

Ģimenes un draugu atbalsts

Mirielas ģimene ir ieradusies slimnīcā, lai būt kopā ar viņu šajā grūtajā brīdī. Viņu radinieki izsaka pateicību visiem, kuri ir izrādījuši atbalstu un lūdz palīdzību un lūgšanas, lai viņa veiksmīgi atveseļotos un atgrieztos pie riteņbraukšanas. Vēlam Mirielai Furere ātru un veiksmīgu atveseļošanos šajā nopietnajā stāvoklī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas