Svētdien "Openkart" sezonas noslēdzošā vizīte JelgavāMotoru sports
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Svētdien "Openkart" sezonas noslēdzošā vizīte Jelgavā

Sezonas noslēgums Jelgavā

Svētdien, 20. oktobrī, Jelgavā notiks nozīmīgs notikums kartinga entuziastiem – Sporta kompleksā "Rullītis" norisināsies "Openkart" 18. sezonas 16. posms. Šī būs noslēdzošā, piektā vizīte šajā sezonā, kas piesaista dalībniekus un skatītājus gan no Latvijas, gan kaimiņu valstīm.

Nepieciešamība pēc adrenalīna

"Openkart" 18. sezona ir bijusi pilna emocijām un saistošiem izaicinājumiem. Sacensības, kas notiek dažādās Latvijas pilsētās, ir radījušas lielu interesi un dalībnieku skaitu. Jelgava, būdama viena no sezonas izcilākajām vietām, ir piedāvājusi lieliskas iespējas kartinga sacensību organizēšanai, un "Rullītis" ir ideāli piemērota vide, lai fani varētu izbaudīt šo sportu.

Dalībnieku sagatavotība un cerības

Dalībnieki, kas šogad piedalīsies sacensībās, ir intensīvi gatavojušies pēdējiem posmiem, cenšoties uzlabot savas braukšanas prasmes. Līdzjutēji var gaidīt spraigas sacensības un aizraujošus mirkļus, jo dalībnieku sacensību garša ir augsta un katrs centīsies izcīnīt labākos rezultātus sezonas noslēgumā.

Notikuma atmosfēra

Pasākums solās būt ne tikai sacensību vieta, bet arī lieliska atmosfēra ģimenēm un kartinga mīļotājiem. Organizatori aicina izbaudīt dažādas aktivitātes un iespēju satikties ar citiem entuziastiem. Svētdiena būs diena, kad emocijas sasniegs savu kulmināciju, un Jelgava atkal pierādīs, ka ir viens no Latvijas kartinga centriem.

Aicinājums apmeklētājus

Neaizmirstiet apmeklēt "Openkart" fināla posmu Jelgavā! Lai arī kādi rezultāti tiks sasniegti, šī būs iespēja redzēt, piedzīvot un saprast kartinga burvību klātienē. Pievienojieties aizraujošajam pasākumam "Rullītī" un atbalstiet savus favoritus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas