Tā mīl slavenie - Velgai Hānbergai rūgtums par laulību ar Imantu Kalniņu, Ralfs Šūmahers mīl vīrieti, Baltacis slavē savu gudro sievuSievietēm
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Tā mīl slavenie - Velgai Hānbergai rūgtums par laulību ar Imantu Kalniņu, Ralfs Šūmahers mīl vīrieti, Baltacis slavē savu gudro sievu

Velga Hānberga: Rūgtums par laulību ar Imantu Kalniņu

Apģērbu modelētāja Velga Hānberga nesen dalījās savās atziņās par laulību ar pazīstamo komponistu Imantu Kalniņu. Viņa atklājusi, ka viņu kopdzīvē tieši sievietei bieži nācās uzņemties stiprāko lomu. Šādas pārdomas liek domāt par to, cik izaicinoša var būt mīlestība un attiecības ar publiskām personām. Velga, runājot par savai laulībai piedzīvotajiem izaicinājumiem, uzsvēra, ka viņa izturējusi grūtos brīžus, cenšoties nodrošināt stabilitāti attiecībām un saglabāt līdzsvaru ģimenes dzīvē.

Ralfs Šūmahers: Atklāj mīlestību pret vīrieti

Bijusī F-1 pilota zvaigzne Ralfs Šūmahers 49 gadu vecumā pārsteidzis sabiedrību ar publisku paziņojumu par savu seksualitāti. Viņš atklājis, ka ir gejs un apliecinājis savas mīlestības attiecības ar vīrieti Etjēnu. Šis paziņojums ir ne tikai nozīmīgs solis personīgajā dzīvē, bet arī pozitīvs piemērs citiem, kas varētu justies cilvēku spriedzes dēļ. Ralfs, daloties savā pieredzē, rosina diskusijas par toleranci un atklātību, kā arī aicina ikvienu pieņemt sevi tādu, kāds viņš ir.

Baltacis un viņa gudrā sieva

Mūziķis un dziedātājs Baltacis nesen slavēja savu sievu, uzsverot viņas intelektu un atbalstu. Viņš izcēla, cik svarīgi ir, lai attiecībās pastāvētu sapratne un cieņa, piebilstot, ka viņa sieva ir viņa gudrākais partneris. Šis pieminējums vēlreiz apliecina, cik būtiski ir atbalstīt viens otru visos dzīves aspektos, un ka spēcīgas attiecības balstās uz abpusēju cieņu un sapratni.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas