Tiek veidota Latvijas kartinga komanda dalībai FIA "Motorsport Games"

Latvijas Automobiļu federācija aicina pieteikties

Latvijas Automobiļu federācija (LAF) ir oficiāli paziņojusi par jauno iniciatīvu, kas priecē kartinga entuziastus visā valstī. LAF aicina talantīgus sportistus pieteikties dalībai FIA "Motorsport Games", kas norisināsies oktobra beigās Valensijā, Spānijā. Šis pasākums ir lieliska iespēja jaunajiem braucējiem, lai pārstāvētu Latviju starptautiskā līmenī.

Pieejamās sacensību kategorijas

FIA "Motorsport Games" ietver piecas dažādas kartinga disciplīnas, kas sniedz iespēju bērniem un jauniešiem vecumā no 8 gadiem. Sportisti var izvēlēties piedalīties šādās kategorijās: - **Karting Mini**: piemērota jaunākajiem braucējiem, kas vēlas izjust sacensību garšu. - **Karting Junior**: konkurējoša kategorija, kas ļauj junioriem attīstīt savas prasmes un gūt jaunas pieredzes. - **Karting Senior**: paredzēta pieaugušajiem braucējiem, kas vēlas sacensties augstākā līmenī. - **Karting Slalom**: šī kategorija piedāvā unikālu pieredzi ar akcentu uz precizitāti un ātrumu. - **Karting Endurance**: ilgstošās sacensības, kas prasa gan fizisko izturību, gan komandas darbu.

Talantu attīstīšana un iespējas

Šī ir fantastiska iespēja jauniem talantiem attīstīt savas prasmes un iegūt vērtīgu pieredzi starptautiskajā kartinga ainavā. LAF uzsver, ka šāda veida pasākumi ir būtiski ne tikai individuālajiem sportistiem, bet arī Latvijas kartinga popularizēšanai visā pasaulē. Dalība FIA "Motorsport Games" var atvērt durvis uz nākotnes sacensībām un iespējām Eiropas un pasaules mērogā.

Reģistrācija un prasības

Interesentiem tiek aicināts steidzīgi pieteikties, jo dalībnieku skaits var būt ierobežots. LAF aicina sportistu vecākus un trenerus būt aktīviem un izmantot šo unikālo iespēju. Sīkāku informāciju par reģistrācijas procesu un prasībām var atrast LAF mājaslapā vai sazinoties ar federāciju tieši. LAF cer, ka šī iniciatīva iedvesmos jaunos braucējus un būs soli uz priekšu Latvijas kartinga attīstībā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas