Tiešraide: Baltic Drift Grand Final 2024LT Semi pro klases kvalifikācijas braucieniSportacentrs TV — LIVE
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Tiešraide: Baltic Drift Grand Final 2024LT Semi pro klases kvalifikācijas braucieni

Tiešraidi skaties šeit

Septembra izskaņā: Lielā notikuma gaidas

Ar nepacietību gaidām 2024. gada Baltic Drift Grand Final, kas notiks šo sestdien, 6. oktobrī, sākot no plkst. 9.40. Šis pasākums ir viena no nozīmīgākajām notikumu nedēļām driftinga sporta entuziastu kalendārā, aptverot ne tikai azarta pilnu sacensību gaisotni, bet arī kopā sanākšanu un sportiskā gara svinēšanu.

Semi Pro klases kvalifikācijas braucieni

Šogad īpaša uzmanība tiek veltīta Semi Pro klases kvalifikācijas braucieniem. Sacensības ir domātas, lai sniegtu iespēju jaunajiem un talantīgajiem drotažiem demonstrēt savas prasmes un iegūt vietu augstākā līmeņa sacensībās. Šie kvalifikācijas braucieni ir izšķiroši ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem, kuri varēs piedzīvot patiesu drifta burvību.

Sacensību forma un dalībnieki

2024. gada Baltic Drift Grand Final norisināsies visspēcīgāko dalībnieku klātbūtnē, kuri būs gatavi sacensties par tituliem un balvām. Visiem dalībniekiem ir jāizpilda stingri noteikumi, lai nodrošinātu sacensību godīgumu un drošību. Organizatori ir apstrādājuši trasē ekspertu komandu, kas uzraudzīs visus braucienus visā pasākuma laikā.

Kā sekot līdzi tiešraidei

Visiem driftinga faniem ir iespēja piedalīties šajā notikumā, sekojot tam tiešraidē! Pasākumu varēs vērot tiešsaistē, ļaujot faniem, kuri nevar apmeklēt sacensības klātienē, piedzīvot adrenalīna pilnas cīņas tiešraidē. Ņemiet vērā datumu un laiku, lai nepalaistu garām šo neaizmirstamo pieredzi.

Aicinājums visiem entuziastiem

Aicinām visus driftinga entuziastus un atbalstītājus pievienoties šim pasākumam, lai kopīgi piedzīvotu sportisko garu un nedalītu emocijas. Baltic Drift Grand Final sola būt neaizmirstams notikums visiem – tā būs iespēja redzēt jaunākos talantus un baudīt drifta prasmju izrādi!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas